despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Kaufland, Pajura

scris de Florin

Sper sa nu fiu acuzat ca fac reclama mascata dar, pentru cei ce trec prin Bucurestii Noi, trebuie sa le spun ca s-a deschis un nou magazin Kaufland. Aflat in apropierea intersectiei cu str. Pajura si construit pe locul unei sectii a fostei Intreprinderi Textile Dacia, noul Kaufland a fost inceput in martie 2013 si a fost finalizat la inceputul acestei saptamani.

Avand experienta celui din Floreasca pot spune ca cel din Bucurestii Noi este un pic cam inghesuit, dar asta nu i-a impiedicat pe cumparatori sau pe cei ce au venit doar in recunoastere sa-l ia cu asalt.

Penny Market – aflat peste drum – va avea zile grele.

Ce bine ar fi ca si alte obiective sa aiba termene de executie la fel de scurte ca si supermarketurile si molurile ce impanzesc Bucurestiul, mai ceva ca farmaciile, bancile si salile de jocuri mecanice si pariuri.

Mai jos dou poze ale zonei pe pricipiul before and after.

8 comments to Kaufland, Pajura

 • Şi Auchanul din Drumul Taberei, de pe locul fostei Tricodava e în stadiu avansat. În spatele lui se construieşte, evident, Kaufalnd, în faţă e Billa şi peste drum sunt vreo 4 Mega Image-uri…

 • Ca orice Kaufland, şi cel din Pajura are fast food.

  Într-o seară, mă duc la fast food să iau nişte cartofi prăjiţi. Acolo, coadă. Proaspeţii locatari din blocul “dezvoltat imobiliar” răsărit lângă el, pe colţ cu str. Pajurei. În bermude şi tricou. Fiecare cumpăra pui la rotisor. Pui la plural. Adică niciunul nu lua UN pui. Minim doi, alţii trei, alţii 5. Cinci pui la rotisor deodată!

  Mă uit la ei, la mutrele lor, la pungile de hârtie pline cu pui la rotisor. La puii înşişi nu prea îmi venea să mă uit, fiindcă mai toate fast foodurile pun la rotisor puii pe cale să expir… putrezească şi îi prăjesc până îi ard, ca să nu observe clientul asta.

  Trei până la cinci pui?

  Probabil la ei la ţară nu s-au săturat niciodată de mâncare şi acum vor să compenseze.

 • Dar cine mâncă atâţia pui? Că sunt pui întregi, 2 – 3 oameni pot mânca lejer unul singur.
  Probabil 3/4 din fiecare pui ajunge la gunoi, eventual la câini (cine-i are sau mai are maidanezi dosiţi pe lângă bloc). Evident, pe cei de la Kaufland nu-i interesează, că au vânzare, iar pe cumpărători nici atât, chiar dacă sunt deja datori vânduţi băncilor pe următorii 30 de ani pentru cutia de chibrituri în care stau şi conserva pe care o conduc.

 • hm

  păi de ce șaorma mare cu de toate are juma’ de chil?
  păi de ce suntem spaima all-inclusive-ului?

  De-aia, că un bărbat adevărat nu știe să se oprească la o porție.

 • Un bărbat adevărat va mânca cât poate… un cocalar adevărat va plăti 100 de bucăţi dintr-un produs ca să se dea mare cât poate, apoi 99 le va arunca în primul coş de gunoi (sau direct pe stradă).

 • Ando

  Nautilus: totuşi, înseamnă că oamenii au “ştaif”, adică nu vor să-şi afume vastele apartamente 🙂

 • hm: Prefer șaorma. Se face pe loc și se vede că nu e pe jumătate arsă ca să acopere faptul că e putrezită cealaltă jumătate.

  Pui la rotisor nici nu îmi amintesc de când nu am mai mâncat.

 • hm

  șaorma e pe primul loc la încrederea populației, peste armată și biserică 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>