despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: Unicredit Țiriac Bank încurajează cerșetoria infantilă

În ultimele două săptămîni, am fotografiat de trei ori același copil care cerșește pe treptele de la intrarea băncii Unicredit Țiriac din Victoriei/Titulescu.

După ce am scris de două ori băncii, am primit un răspuns, din care citez: Opinia dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, dorind ca aceasta situatie sa nu se mai repete.

Banca Unicredit Țiriac dorește atît de tare să nu se mai repete treaba asta, că două zile mai tîrziu de la primirea răspunsului, ghici ce văd?

Exact! Miercuri, pe 20 August, la ora 13, aici se cerșește iar! Trei copii (al treilea era mai departe) și doi cîini. Sînt aceiași pe care DGASPC Sector 1 nu i-a găsit în Iunie.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>