despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: zi de zi, Unicredit Țiriac Bank încurajează cerșetoria infantilă

Ziua și poza, din păcate, pe treptele băncii Unicredit Țiriac din Victoriei-Titulescu. Joi, pe 21 August, la prînz, erau pe-aici nu doi, nu trei, ci patru copii care cerșeau.

Unul apare-n poză, dar e de-ajuns.

Mă-ntreb: pot să te duci tu, ca cetățean, să-ți dai nădragii jos în fața băncii Unicredit Țiriac? Poți să te caci pe treptele de la intrare? Se deranjează cineva? Îi pasă cuiva?

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

1 comment to trezim copiii: zi de zi, Unicredit Țiriac Bank încurajează cerșetoria infantilă

  • Să vezi e pe Cal. Griviţei, în zona Gării de Nord, spre hotelul Ibis… ţi-e şi frică să scoţi bani de la bancomatele de acolo, e plin de oameni ai străzii, de la puradei la oameni în toată regula, nu mai vorbesc că se uşurează direct pe trotuar în văzul tuturor.
    De bine, de rău, banca mea are bancomat şi în interior, dar când vin cu bicicleta trebuie să îl folosesc pe cel de afară (altfel rămân fără bicicletă).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>