despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: ziceam că mă bucur

… ziceam să vă dau și eu o veste bună, dar n-a fost să fie! Ziceam să vă arăt că în fața băncii Unicredit Țiriac din Victoriei nu se mai cerșește – ceea ce, în sine, e adevărat!

…. dar scurtă-mi fu bucuria cînd îi văzui pe copiii din zonă iar printre mașini, la semafor, cerșind. N-au plecat; s-au relocat, cum se zice…

În poză, stau și se joacă. Dar îi găsiți pe-acolo, negreșit. Eu i-am găsit luni, la prînz.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

4 comments to trezim copiii: ziceam că mă bucur

 • Ando

  Stau şi mă întreb dacă se va găsi vreodată o soluţie la acest fenomen?
  Pentru că, la urma urmei, este un fenomen social mai mult sau mai puţin răspândit în toată lumea…

 • hm

  nu prea cred, nu prea știu, dar nici nu pot să mă-mpac cu asta!

 • Cu timpul, vor pleca toţi prin Franţa, Belgia (Doamne ce e în Belgia, în Bucureşti e parfum situaţia pe lângă cea din Bruxelles), Austria, Italia, Spania. Dar pentru asta trebuie şi puţină implicare din partea statului: să-i ia cu forţa şi să le facă certificate de naştere şi cărţi de identitate, că d’asta nu pleacă.

 • hm

  Ai mare dreptate…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>