despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

697

scris de Florin

Bataia de batjocura la adresa publicului calator din cartierele Bucurestii Noi si Straulesti continua.

Odata cu inceperea lucrarilor de finalizare a magistralei 4 de metrou, liniile tramvaiului 20 si troleului 97 au fost suspendate. In locul lor a aparut autobuzul 697 care ar trebui sa suplineasca lipsa celor doua linii. El le suplineste, dar dupa o logica total reatebista: pleaca de la Strandul Straulesti si dupa ce se cocarjeaza pe niste stradute iese in bulevard cam pe la magazinul CrisTim. De aici, copacel-copacel, pana la intersectia cu Sos. Chitilei dupa care nu merge mai departe pe sub podul Constanta catre oras ci – surpriza – face la dreapta pe numita sosea a Chitilei, capatul avandu-l la Mezes acolo unde intoarce si tramvaiul 45. Este adevarat ca la intersectia cu B-dul Gloriei si Str. Pajurei poti lua ceva spre oras dar, ca sa ajungi acolo fie mergi pe jos, fie iei ceva tot de la reatebe.

Acum, in logica lucrurilor si cu experiente anterioare, daca ii zice 697 nu era normal sa mearga pe traseul troleului 97!? Nu, nu era normal.

Bine macar ca de cate ori m-am nimerit pe la Laromet sau Straulesti am vazut ca se lucreaza serios la terminarea metroului.

Harta de mai jos are o greseala in ce priveste traseul autobuzului 112, asa ca sa vedeti cat de bine isi cunoaste reatebeul traseele.

3 comments to 697

  • Ando

    Chiar nu pot înţelege de ce se duce pe şos.Chitila!
    Să fi ajuns, măcar, la Piaţa Chibrit.

  • PaulIP

    Ma cuprinde o scarba cand vad asemenea trasee, gandite “la misto”.
    Oare nu ar fi fost mai bine sa intoarca la Piata Romana (daca tot RATB-ul nu creeaza o bucla de troleibuz in sensul giratoriu de acolo)? Plus ca tot de acolo se poate ajunge in centru cu 79, 86, 133, 300, 330, 331, 783 sau chiar cu metroul.
    Variante exista, vointa ba…

  • hm

    pai daca nu-si urca nici un sef curul in ratb, si-l foloseste la gandit…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>