despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Elogiu incompetenţei II

Primarul nostru loveşte din nou – a renunţat zilele trecute la ceasurile de aur şi la crucea de flori din faţa Patriarhiei.

… pentru că ţara noastră, deci implicit Capitala, trec în acest moment printr-o perioadă de criză am decis eliminarea tuturor cheltuielilor inutile! (de aici)

O fi şi asta o strategie de imagine – să laşi pe alţii să facă anunţuri de investiţii tîmpite şi să apari la sfîrşit, asigurînd pe toată lumea că banii nu se vor mai cheltui aiurea; în cazul Primarului nostru văd că funcţionează.

Pînă una-alta, măcar am scăpat de încă o hidoşenie-n Dealu’ Mitropoliei (apropo, continuă lucrările la statuia nefericitului Şerban-Vodă, monumentul a avansat de la faza popîndău cu barbă la cea de popîndău crăcănat cu barbă – treceţi de vedeţi, mi-a fost şi milă să-l pozez!)

Cît despre lucruri pe care nu le face Primarul, să nu sărim calu’ prea mult. Strada Spătarul Preda e asfaltată de doi ani de zile, dar gurile de canal nu au fost aduse la nivelul carosabilului nici acum; între Viilor şi Trafic Greu nici nu sînt multe – vreo 12-13 mai adînci şi pe mijlocul străzii. Un fleac.

4 comments to Elogiu incompetenţei II

 • Am citit şi m-am minunat de ce mai spune domnul medic.
  Nu cred că pe şantierul Basarab se lucrează fără întrerupere: nu de alta, dar orele lucrate noaptea costă cam multişor… Ce mai contează o minciună în plus?

 • hm

  Nici eu nu cred că se lucrează noaptea.
  Cît despre iniţiativele sale, jos pălăria! Dar daca tot o s-aducă păsări exotice în parcuri, de ce nu şi cîţiva şerpi cu clopoţei (sau pitoni, ce-o fi mai ieftin), diavoli tasmanieni (că-s drăgălaşi şi nu manîncă mult!), cîte-un hipopotam-doi (ce bine-ar le-ar sta la intrare-n Herăstrău), niscaiva aligatori (şi scapi şi de cetăţenii care se scaldă în lacuri)?

 • Harvey

  Daca aduce o pasare Dodo, eu il votez!

 • hm

  … pentru Dodo îl votez şi Preşedinte!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>