despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

la municipal, birjar!

citez din cînd în cînd din presă, că mă distrează:

Una dintre femei a fost dusă la Spitalul Municipal, celelalte două victime fiind transportate la Spitalul Universitar.

În București nu există spitalul Municipal”, chiar dacă în mod popular așa i-a rămas numele spitalului cel mare de la Eroilor.

I-om spune noi Municipal”, dar el se cheamă Spitalul Universitar de Urgență – așa că nu știu unde-au ajuns victimele acestui accident; probabil că-n același loc, mă gîndesc.

(actualizare: site-ul citat a modificat știrea; „Victimele au fost duse la Spitalul Universitar” – zice acum)

6 comments to la municipal, birjar!

  • Freesys

    “Spitalul Baltazar Arsenie” – tot la B365

  • hm

    bine ca nu era Arsenie Boca 🙂

  • PaulIP

    Cred ca n-au ajuns in viata lor marunta la Universitar, ca sa vada ca e tot una cu Municipalul…

  • Alex

    Imi aduceti aminte de o gluma…apropos de “damblaua” chirurgilor de a taia..orice:
    chirurgul dupa ce taie tot ce se poate, baga mana (prin) in pacient si…pipaie…pantofii asistentei ????
    Concluzia: “ciudata conformatie anatomica” are si pacientul asta…sireturi in abdomen…inca n-am vazut ?????

  • Nu doresc nimănui să ajungă la spitalul cu pricina… am avut neplăcerea să fiu operat de apendicită acolo, acum vreo 14 ani jumate. Intra cine voia (şi ieşea cine putea…) la orice oră, după ora 20 nu mai găseai picior de asistentă (să nu mai zic de doctori), mai veneau la tine doar dacă aveai de luat vreun tratament pe timpul nopţii (şi dacă auzeau alarma de la ceas). Câte plicuri au băgat ai mei atunci… unul la medic (anestezistul nu a vrut să ia nimic, ştiind că ai mei sunt prieteni cu un alt doctor, care ne şi ajutase cu formalităţile ca să nu stau 3 zile şi s-o dau în peritonită – pentru că era vineri şi era deja ora 22 când am ajuns), apoi la asistente pentru toate lucrurile posibile şi imposibile (schimbat perfuzia, schimbat plosca, mai târziu ajutor la mers de la salon la lift şi apoi la ieşirea din spital).
    Mă leagă chiar şi amintiri mai neplăcute de spitalul ăsta, bunica mea s-a prăpădit acolo acum 8 ani. Asistentele au văzut-o la 8 seara, apoi au mai venit pe la 10 dimineaţa, după ce le-a chemat mama, care ajunsese acolo şi o găsise inconştientă.

    În toată perioada asta, spitalul era condus de nimeni altul decât Dr. Sorin Mircea Oprescu, un Incompetent cu I mare, care acum face acum în Bucureşti ce făcea şi la spital, adică îşi bagă piciorul!

  • hm

    obiceiurile proaste lasate moștenire de Prof. Dr. Cacademician au rămas în Municipal, din păcate

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>