despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Fadel: dulciuri din 1001 de nopti

La intersectia strazilor Maria Rosetti si J.-L. Calderon (Snagov, inainte vreme), gasim o cofetarie-patiserie arabeasca din 1001 de nopti – Fadel ii zice. Gasiti acolo niste prajiturele mici si atat de dulci, de concentrate de dulci, si de atat de multe feluri, incat o sa stai si-o sa te uiti si o sa ceri ajutor. O sa gusti probabil din mai multe, si cel mai bine e sa cumperi cate putin din aproape toate. Si-n plus, fac niste pateuri cu ciuperci perfecte.

2 comments to Fadel: dulciuri din 1001 de nopti

  • Andrei

    Cactus confiat, pateuri cu spanac, prajituri cu fistic, tort cu fistic. Ce alegeti? Mai mult de atat daca veniti mai des pe acolo va puteti imprieteni cu cofetarul si va mai treziti cu un cactus confiat cadou sau cu o baclava. Daca doriti sa impresionati pe cineva nu ezitati sa mergeti la Fadel!

  • gine

    da, asa este… cele mai bune sunt cornuletele cu fistic, cu nuca si cele cu smochine… Patronul!? o dulceata.. iti da sa mai gusti din una din alta..ne-a prins de clienti.. sper sa nu fac diabet…creaza dependenta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>