despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Copacul

scris de Florin

Asa cum ne-a obisnuit, RATB-ul isi rezolva problemele simplu, rapid si elegant. Intre cele doua poze de mai jos este o diferenta de o luna, ceva zapada si un copac.

Copacul respectiv se afla in statia de autobuz de la Parcul Bazilescu. Cum el obstructiona coborarea/urcarea in autobuz, reatebistii au hotarat, manati probabil si de ecologismul militant (ce a dat de cateva ori peste cap transportul in centrul Capitalei sub deviza “Uniti Salvam”) sa taie acel pom ca sa faca viata mai usoara asteptatorului de autobuz. Bine inteles ca instalarea pe un stalp de teava (ca la tramvaie) a placutei de statie, astfel incat usile sa nu mai fie blocate, ar fi necesitat desfasurari importante de forte umane si ar fi condus la cheltuieli inutile de fonduri, materie prima si materiale. Si apoi ce mai conteaza un copac, in comparatie cu marile probleme cu care se confrunta mapamondul lumii!? Ciotul ramas continua sa incurce pasagerii, dar RATB-ul si-a facut datoria.

Poate ca inainte de a se pune pe taiat, acelasi RATB, ar fi trebuit sa regandeasca traseul lui 697, ca sa aiba si amaratii cu ce ajunge macar pana la “Cribit” daca Gara de Nord este “in a gallaxy far, far away”.

Postez si o poza cu ciotul ramas pt. a vedea ca pomul respectiv era in deplinatatea facultatilor sale fizice, fara putregai sau alte boli ascunse.

3 comments to Copacul

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>