despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

aparențele înșală

N-am văzut vreodată o campanie de comunicare de-a autorităților publice care să aibă vreun impact; care să arate clar ce se vrea de la cetățean. Doar afișe și panouri urîte puse peste tot.

Ca ăsta:

„Aparențele înșală” – zice panoul. Las de-o parte faptul că nu prea pricep care-i chichirezul mesajului, dar recunosc că aparențele într-adevăr înșală; de fiecare dată cînd îl văd pe cetățeanul contrabandist, mă gîndesc că e solistul grupului vocal-instrumental „Voltaj”.

5 comments to aparențele înșală

 • Radu

  Inseamna ca baiatul ala cu aparenta oarecum inofensiva de la care cumperi tigari, e acelasi cocalar cordit care da muzica tare in bloc si scuipa seminte la semafor.

 • hm

  Haoleu, esti vecin cu Calin Goia?

 • aoc

  Sincer sa fiu, nu mi se pare prea rau afisul – Ideea pare sa fie ca baiatul ala sarac si simpatic, imbracat in treningul chinezesc luat de la second hand, nu face bisnita ca sa aiba ceva de mancare ci ca sa-si mai adauce un tol la lantul de aur pe care-l are de fapt acasa acasa.

 • hm

  Asa e, dar tot la Voltaj ma gandesc 🙂

 • Au început o campanie masivă autorităţile statului… pe la noi au apărut afişe referitoare la primirea de foloase necuvenite şi cum oferirea, primirea, promiterea sau nesesizarea autorităţilor atunci când cineva încearcă să ne dea mită sau când avem cunoştinţă că un coleg a luat mită constituie infracţiune.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>