despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

aici-zace

… de curînd, pe Buzești, înainte de vărsarea în Victoriei, s-au făcut niscaiva lucrări. La ce? La asta:

O fi un cavou? S-o deschide vreun țintirim de lucs prin zonă? Ei, aș! – e doar o priză de ventilație de-a Metroului, amplasată acum aici pentru că pe terenul viran din vecinătate se va construi un bloc.

Vă place? Ce să zic – așa și așa. Oricum, arată mai altfel decît omoloaga ei dinspre Guvern:

3 comments to aici-zace

 • ALEXANDRU BODEA

  Eu cred ca acest “postament” este destinat celor care vor sa ia atitudine impotriva demolarilor necontrolate , facute numai cu scopul de a face o LINIE DREAPTA de la Piata Victoriei si pana la Palatul Cotroceni ….
  Si asa “noul URANUS” nu este terminat de tot , urmeaza demolari in continuare pe strazile “Vasile Parvan” , “B.P.Hasdeu” , largirea la 38 metri a Podului Hasdeu , iar apoi sacrificarea a 5000 mp din Parcul Izvor (partea vegetala) pentru a se putea face un tunel de 800 m , care sa ajunga la Piata Pieptanari .
  TREBUIE LUATA ATITUDINE PANA NU ESTE PREA TARZIU !!!

 • Freesys

  Numa’ bună ca suport pentru ” executăm puţuri apă” , “dineu cu proşti” şi “basarabia e românia”. Pereţii staţiei renovate de la Muncii, executaţi din acelaşi material deloc ieftin, sunt pline de afişe, ca tot oraşul de altfel.

 • florin

  O fi un soclu destinat performerilor artistici ce vor expune lucrari ca cea din piatza din fatza Senatului.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>