Dom’le, zic io, trebuie s-alegem cu grijă pe cei de care s-ascultăm. Mulți profeți mincinoși, mulți falși specialiști – pe cine să mai crezi?
Ia, bunăoară, să-i credem pe cei care ne pică-n urechi vorbe dulci. Dulci sau picante? – după gust. Iată:
“A manca saorma din cand in cand (de maxim 2ori/sapt) este un obicei ce nu are niciun efect negativ asupra sanatatii sau siluetei. E cu siguranta o alegere mai buna decat produsele de patiserie, snacks-urile, chipsurile si alte alimente de rontait. In final saorma este portia de carne, paine si salata rulata intr-un sandvis in loc sa fie pusa in farfurie. Atata vreme cat suntem zgarciti cu sosurile si cartofii, saorma poate reprezenta o alegere isteata ce tine cont de ritmul alert al vietii de zi cu zi”
Și nu zic eu asta, ci o specialistă! O specialistă adevărată! Nu în nutreț, ci în nutriție.
Și nu doar o specialistă, ci și o bună româncă – gata să ne elibereze de vina ascunsă, de grijile inutile – o femeie care știe că mîncarea națională trebuie promovată!
Asta e! Vom mînca și vom fi liberi!
Şaorma fără cartofi şi sos? Păi e ca micii fără muştar şi bere, ca cârnaţii fără sare, ca BMW-ul de Bulgaria fără manele, ca Dâmboviţa fără jeg şi ca smartphone-ul fără MP3.
da, dar e sănătate curată!
Cu cat o fi sponsorizat-o Dristor Kebab pe specialista?
Ti-o fi dor de Doctor Menci…