despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

a fost foarte frumos la Jazz

… ca de obicei, nimeni nu s-a-nghesuit nici să laude, dar nici măcar să pomenească vreo iotă despre festivalul internațional de Jazz.

Nici anul ăsta, nici anul trecut, nici acu’ doi ani – de parcă ni-i rușine să lăudăm acest super-eveniment public și gratis care se ține în București la-nceputul verii.

Ia să nu fi fost organizat prin Primărie – poate-poate ați fi auzit pe ici-colo vreo două-trei vorbe despre jazz; dar așa-i omul pe la noi: nu are minte să măsoare singur un lucru, ci trebuie să-i arate altcineva cum și cînd s-o facă; știți voi prea bine.

Frecventez în fieștecare an festivalul ăsta. Vin pentru muzică, pentru aer și pentru oameni; nu mint cînd vă zic că-i știu: îi cunosc și-i recunosc.

Festivalul internațional de Jazz – ieri s-a terminat – a fost și anul ăsta un eveniment foarte reușit. Mă bucur că s-a ținut, c-a fost mai bun, că vremea n-a fost chiar așa potrivnică și mai ales c-am fost și eu să casc gura.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>