despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

iar o laudă

Dați-mi voie să laud, iară, patiseria cea veche din Amzei. Nu greșesc socotind-o printre cele mai de fală ale orașului nostru. Găsiți aici bunătăți proaspete și seara tîrziu, dar și peste week-end:

Este și singurul loc din București unde am văzut, după reducerea TVA, că prețul merdenelei a scăzut – cu 20 de bani.

Rămănînd în zonă, văd că patiseria dinspre Romană e-nchisă. Renovare – de cînd, pînă cînd?

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to iar o laudă

 • Freesys

  Preţurile mari, preparatele mici şi atitudinea băcanilor eclipsează prospeţimea şi gustul.

 • Ando

  Dar cu Piaţa Amzei ce mai e, că n-am mai trecut de multişor pe acolo ?

 • hm

  La fel de inutila…

 • fost client...

  Cu parere de rau….desi produse buuune-bune…patiseria din amzei am descoperit-o prin 1998, aproape zilnic am fost, ca e in drum…si o mai si recomandam cu tot sufletul!!! dar azi, dna aceea mai in varsta..ce pare ca mereu e plina de cele mai bune intentii…ca o gospodina sufletista, mi-a luat frumusel 50 de lei si mi-a dat restul la 10… discutii…nervi…situatie jenanta, coate date de destepti care nu am mai patit-o (ca si mine de alta data de altfel)repulsie…dap…prostia mea.. (nu-s blonda, nu arat ca o blonda…)..dar cum puteam demonstra contrariul… si fiind vorba de oameni pe care ii vad aproape in fiecare zi de atat amar de timp…dezamagirea este MAXIMA!!! concluzia, casca ochii… 🙂 si nu mai pune suflet in patiserii unde oamenii chiar par decenti si produsele chiar par bune!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>