despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 38 – Str. Negustori 1A

O clădire cu o poziție de vis, la intrarea pe strada Negustori – stradă care mai are și alte clădiri care-au ajuns rău; dar și cîteva care stau bine.

Să vedem ce se va petrece cu aceasta, de la numărul 1A.

mai multe despre Case căzute

5 comments to Case căzute 38 – Str. Negustori 1A

  • Si dupa asta trebuia sa se faca o fecalie moderna(pe sistem turbo, eu va restaurez imobilul vostru istoric, iar voi in schimb imi cedati gradina, eu sa imi fac acolo birourili mele).
    Decat cu sticlaria aia dupa, mai bine sa cada, ea mereu poate fi restaurata.
    Iar daca rechinu face acolo cacatul sau de bloc de birouri, pe ala nu il mai scoti de acolo(doar daca nu esti legat cu Papa de la Roma, cum s-a intamplat in cazul Chatedral Plaza).

  • Ando

    ADY88: Bun, şi care-i soluţia? Proprietarul(din diverse motive) vrea s-o vândă, nu s-o restaureze.Noi nu ştim în ce situaţie reală se află clădirea, deci cam ce sumă ar necesita restaurarea.Aşa că nu se va găsi curând (sau deloc) un cumpărător…casa se va deteriora în continuare.
    E complicat.

  • Toata treaba asta se intampla deoarece se POATE, desi am mai precizat ca legea nu permite asemenea cacaturi. Insa cu neste bspagi se rezolva, dar sper ca se va termina in curand…. poate apara si la noi societate civiliza…..
    Deci, solutia nu este spurcarea centrului vechi, ci restaurarea, si frunctificarea in sens turistic….. poate sa faca acolo si bordel, doar sa pastreze tot cum este.
    Nu avem 10 centre istorice, trebuie sa avem grija de ceea ce am mostenit.

  • @Ady88, ai dreptate!
    CU o corectie: esti excesiv de optimist, nici macar legatura cu Papa de la Roma nu poate salva catedrala de distrugere!
    Pot sa fie si zece decizii definitive si irevocabile, cata vreme Ilici este la putere, nu o sa dispara magaoaia hidoasa de linga Sf. Iosif, si nici Visinescu nu va ajunge la puscarie!
    In tara democratiei originale, orice, absolut ORICE se rezolva cu o shpagutza!

  • Nu-i problema doar in un partid, problema asta este transpartinica(prea multi bani se scot pe partea asta), rechinii imboliari aveau usa deschisa spre orice partid, fiind el de stanga sau dreapta. Adica banul nu are miros, si toti il iubesc.
    PS asa s-a intamplat cu RMGC, ii iubeau dreptacii, dupa i-au iubit si stangacii…
    PSx2 Legea cu retrocedearea in natura (in majoritatea cazurilor in tarile afectate de comunism, oamenii au fost despagubiti partial, adeseori in bani) a fost initiata de Macovei…. si o buna parte din retorcedari s-au facut pe timpul dreptei la PMB.
    Adica nu e problema in partidele care se perpetueaza la PMB, e problema in noi, ca acceptam sa se intample abuzuri. Un ex. in San Francisco in anii 50 la primarie au ajuns Republicanii, ei atunci se specializau pe falimentarea transportului public si inlocuirea lui cu autostrazi urbane , parcari…. Ei de incercat au incercat, insa datorita faptului ca in SF nivelul edicatiei atunci era destul de mare, era o societate civila dezvoltata, care nu putea fi manipulata de Republicani. Republicanii au incercat sa desfiinteze retelele de tramvai, insa oamenii au inceput sa protesteze si liniile nu s-au desfiintat.
    Deci problema e in noi.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>