despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Matty: 12 pe zi

Se fac fix doi ani de cînd avem, neîntrerupt, caricatura lui Matty în fiecare dimineață. Să fim drepți, făcusem o pauză după lansarea seriei în primăvara lui 2013.

Dar acum sîntem în 2015; și continuăm.

Și ca la orice ocazie specială, avem un cadou. Mai special – și mai jos.

… de la sfîrșitul lui ’69.

4 comments to Matty: 12 pe zi

  • Dan

    40 de ani mai tarziu exista oameni – si nu putini – care au facut multe din lucrurile de mai sus (si chiar in plus) doar din munca proprie, adica fara castiguri la loto. Sigur, unii au mostenit averi de la matusa Tamara, altii au facut afaceri cu statul, dar nu la ei ma refer, ci la modul in care a evoluat societatea.

  • Ando

    Incă o dată, regret nespus că acest MARE caricaturist a dispărut prea devreme…ce de “material” ar mai fi avut la dispoziţie !!!

  • Ca să faci toate alea din muncă cinstită… ori eşti un programator ca Bill Gates, ori eşti dator la bănci pe 30 de ani. Sau eşti parlamentar/ministru/primar de municipiu… dar nu ştiu dacă aceste locuri de muncă le putem încadra în categoria ,,muncă cinstită”. Sau lucrezi la metrou, la CN a huilei sau la Cernavodă.

    În rest, nici să vrei, nu ai cum să faci ce e mai sus… poate doar pe parcursul a vreo 20 de ani.

  • hm

    Așa… Vreo două-trei-patru… Să zic că sunt accesibile fără mari sacrificii…
    Rămâne Mexicul, Japonia…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>