|
||
despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul comentarii
fierbințiarhiva |
șapte anipe și lîngă subiect...12 comments to șapte aniLeave a Reply Cancel reply |
jos palaria!articolele noastre sînt preluate și de: |
Copyright © 2005 - 2024 Simply Bucharest vorbim despre…550
555
amintiri
ando
anii 90
arhitectura
blog
caricaturi
case cazute
C D Mocanu
civilizatie
cofetarie
comert
cultura
cumparaturi
fast food
fun
general
guest post
internet
istorie
magazine
masini
Matty
parcuri
patiserie
patrimoniu
plimbare
porcarii
porcarii imense
poze
presa
primarie
prostii
restaurante
semne bune
strazi
take-away
takeaway
timpenii
trafic
transport public
trezim copiii
una pe zi
urbanism
Log in Powered by WordPress & Atahualpa Se utilizează cookie-uri pentru o funcționare bună a site-ului. Datele colectate nu se folosesc pentru identificarea ori contactarea vizitatorului.accept Read More Privacy & Cookies Policy Privacy OverviewThis website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
|
Multa forta si mai departe! Eu m-am cam vestejit desi mai am putin si fac “decat” 6 ani … Mi s-a cam luat, nu mai am rabdare, nu mai am chef si – sa fiu sincer – nici prea multi vizitatori sau comentatori care sa ma motiveze nu am mai avut in ultimii aproape doi ani. Sper ca voua sa nu va lipseasca. Sa fiti veseli si sanatosi!
Mulțumesc și mulțumim!
Facem ce știm și ce trebuie.
La mulţi ani!!!
dar în bucureşti nu se mănâncă pe undeva cai, nu?
nu, din păcate.
http://www.benedek.com.ro/produse-din-carne-de-cal.php
La mulţi ani! Am să reciclez chestia asta oferită acum mai mulţi ani 🙂
Mulțam, că n-am uitat-o!
Firmă serioasă, cu vechime 🙂
Sai iau si eu imaginea lu’ Popescu si sa schimb o litera in firma, sa fie de la mine “Adrianica” 🙂
La Multi Ani ! Nu stiu cat adevar, cata minciuna..dar se pare ca “salamul de Sibiu” – reteta originala…chiar avea carne de cal !
avea CARNE, și asta conta 😉
Salamul de Sibiu avea maţ de cal pe post de membrană. Carne de cal nu ştiu să fi avut (iar acum vreo 30 de ani, era discutabil dacă avea sau nu carne de vreun fel).
Parcă ne-a zis, odată, Cătă reţeta ??
Da, n-are cal.
Dar nu-l strică, dacă pui.