despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Vacanța Mare s-a-ntors…

Trecură anii; și trecură și peste hazul Vacanței Mari. Grupul s-a-ntors pe teve de săptămîna trecută, cu-n soi de serial nou. Citii prin ziare ce audiență avură: cîți oameni se uitară – dar nu citii pe nicăieri la ce se uitară oamenii.

Din nostalgie și respect pentru grupul ăsta, la care-am rîs – și-am rîs! – la spectacole, la casete, la Pro TV, la Garcea și Oltenii, la Trei frați de belea – eu m-am uitat.

… pe-alocuri, vreo glumă lungă te mai face să-ncerci un zîmbet; dar din toată inima n-am mai reușit să rîd acuma; se duc toate pe acest Pămînt: și cărbunele, și petrolul, și urșii panda, și stratul de ozon; cît să ție Vacanța Mare și hazul ei?

Și tare dor mi-era să rîd din toată inima, cum o făceam pe vremuri.

2 comments to Vacanța Mare s-a-ntors…

  • florin

    Si eu am urmarit candva V.M.,serialul cu Pastila Timpului fiind unul din preferatele mele.Cred ca era de asteptat ca la un moment dat sa se termine pt.ca umorul este un lucru foarte serios si sa faci oamenii sa rada este tot mai greu.Dupa cum ne arata Tanar si Nelinistit plus noianul de telenovele drama,chiar daca reia aceleasi subiecte in alta forma,prinde mai bine la populatie.Se mai chinuie sa faca ceva valuri baietii de la TRASNITII;uneori le iese alte ori…..

  • hm

    Greu, foarte greu, lipsesc scriitori de glume serioși.
    Și asta nu e gluma.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>