Georgi e o reţea de cofetării în partea de vest a oraşului: Rahova-Drumul Taberei-Militari.
Tocmai au deschis o cofetărie nouă, la intersecţia Căii Rahovei cu Sebastian: fac şi covrigi, pateuri şi pîine – şi au şi găluşte cu prune!
O să lovească serios în vechea cofetărie Hristmari, care se află la 50 de metri depărtare pe Sebastian; dar asta e! – Hristmari e de cîţiva ani în declin.
bunicei georgi, cam de nota 7-8 (pe scara mea de nota 10 este agapitos. facem abstractie de preturi in acest clasament)
si eu tot la un 7-8 as situa Georgi. Au deschis o cofetarie si in Tei(Teiul Doamnei x Colentina) in locul Cofetariei Doamnei, care mi se parea mai buna.
da dar singura diferenta e ca la hristmari toate produsele sunt naturale…se fac dupa retetele de altadata cu ingrediente naturale pe cand la georgi astia folosesc numai premixuri artificiale…tineti cont ca hristmari e de 30 ani acolo si nu a reclamat nimeni nimic vreodata, iar premixurile sunt dovedit cancerigene…asa ca luati de la georgi
Strict la Georgi vs Hristmari: Hristmari şi-a făcut-o cu mîna ei. O cofetărie veche şi bună – dar care s-a restrîns la un sfert din spaţiul original, în care găseşti la orice oră cîţiva beţivi cumpărînd bere… care acum vinde mai puţine feluri de prăjituri decît acum un an. O să fie lovită serios de Georgi, care – pînă una alta – e o cofetărie bunicică şi curată – şi-un pic mai bine aşezată. Îmi pare rău pentru Hristmari; am luat multe, multe prăjituri şi bomboane bune (se pricep la fondante!) de acolo.
hm, ai sa mai iei prajituri de acolo, iti garantez. bere nu se mai serveste la masa, doar “la pachet” si calitatea a crescut mult in ultima vreme. de asta te poti convinge singur.sa nu mai vorbim de inca 2 aspecte: hristmari are laboratorul in incinta cofetariei, iar la georgi prajiturile se aduc cu masina si se monteaza(adik se asezoneaza acolo cu frisca de exemplu) doar ca sa ia ochii clientilor care cred ca de fapt acolo este si laboratorul.se poate verifica treaba asta, iar al doilea aspect e legat de pret mai mic la hristmari. si daca imi permiti si un al 3 lea aspect e legat de calitate care este net in favoarea celor de la hristmari.
Pe mine nu trebuie să mă convingi, cu siguranţă o să mai cumpăr de la Hristmari!
Faptul e fapt: Georgi a lovit în business-ul Hristmari.
Cu toate astea Hristmari a reuşit să-şi revină şi să se bată pentru clienţi.
Clienţii vechi, tradiţionali ai cofetăriei Hristmari cumpără de la Georgi din curiozitate şi – cred eu – se întorc la Hristmari.
Eu unul vreau să am două cofetării bune una lîngă alta. Vreau ca din competiţia dintre ele să iasă cîştigat, pe cît se poate, şi cumpărătorul.
in cofetariile Georgi nu gasessti o coaja de ou,toate sunt premix-uri,putina apa si o mana de praf si gata cojile de tarte sau creme.cum a zis si “hm” curiozitatea e nare
Hmmm.mie imi miroase a dezinformare .unele persoane ar trebui sa-si vada de propria afacere si sa nu se mai camufleze in “simplu cumparator”.o prietena buna a lucrat la georgi ca vanzatoare si m-a asigurat ca produsele sunt naturale.altfel nu cumpara tot timpul de acolo prajituri.
noroc cu angajatii!!!!!>>>..
am cumparat un tort diplomat pentru ziua fiului meu de 4 ani si in afara aspectului proape fara cusur, in privinta gustului pot spune ca n-am mancat nici pe vremea impuscatului ceva mai prost. de fapt n-am gustat ceva mai prost ca nu poate fi vorba de mancat. Un gust groaznic, de spuma poliuretanica…..Pretul extrem de piperat pentru asa o porcarie, 39 lei/kg.in privinta aspectului s-au mai scos un pic. dar, parerea mea este ca atunci cand e vorba de o prajitura sau orice altceva care se mananca, gustul e cel care trebuie sa primeze.
sunt cateva cofetarii prin centru care au cam aceleasi preturi , dar au niste produse delicioase.
Astia de la georgi si-au cam luat-o in cap ca au prea multi clienti si fac prajituri la norma, dar o sa realizeze in curand ca nu e chiar asa. ca sa ai clienti tr sa oferi produse de calitate.
Cumparati de la georgi.Boala lunga…….
ce tot comentati ata…de cofetariile georgi…eu zic ca sunt destul de bune…iar de luat in cap nu si-au luato sigur…bravo lor ca le merg afacerile…tinetio tot asa…bv sefu..sa moara lumea de necaz
n/ai decat sa crapi in tine prajituri de la georgi, domnule Cedebarfe. Prietena dumitale, fosta vanzatoare la georgi, probabil ca lua gratis prajituri de la serviciu. si normal ca tot ce e gratis e “bun si natural”. Eu vreau sa spun ca frisca pe care o folosesc nu se poate manca. Resturile de tort diplomat si de orice prajitura pe baza de frisca abia se spala de pe vase,frisca ramne “bat” si in apa. Probabil ca n/ai mancat in viata ta o prajitura facuta cu frisca naturala din smantana….atunci precis nu i/ai mai lauda atata. Eu stiu ca tortul diplomat pe care l/am cumparat a fost bun doar ca sa facem poze cu el. Ca sa nu mai spun ca avea de jur imprejur un volanas de tul pentru care a trebuit sa platesc o diferenta de 5 roni pe kg…
Buna daca tot va dati atat cu parerile fara sa stiti cum se lucreaza la Georgi ,dragele mele eu sunt cofetar de 10 ani la Georgi nu sa lucrat niciodata cu premix-uri sunteti total dezinformate daca nu va convine nu cumparati va obligat cineva?…..
Oameni buni,sant o fosta vanzatoare in aceasta cofetarie,in legatura cu produsele ,sint la fel ca si patronii=de foarte proasta calitate.
Atat prajiturile cat si torturile sit facute cu tot felul de creme ,cumparate din diferite en-grosuri la galeti de plastic si depozitate in locuri insalubre,in ceea ce ne priveste pe noi angajatii sintem tratati ca ca niste sclavi,ce muncim de la ora 5.30pana noaptea la ora 23,fara carti de munca fara concedii si schimbate de la lana la luna,aici nu exista respect pentru angajat,dar si asa exista persoane care stau si se umilesc ca stiu ca nu au unde se duce,iar acesti patroni profita din plin de pe uma acestor oameni lipsiti de aparare -oare de ce ziarele sant pline cu anunturile lor?
Daca dorititi sa cumparati produse proaspete si bune va recomand cofetaria ALICE(IANCULUI)SI COF.INA(PIATA NORILOR),
stiti cum e fiecare cu parerea lui dar sa stiti ca mie una imi plac foarte mult produsele georgi si eu am o prietena care lucreaza acolo si prajiturile nu sunt aduse asa cum ziceti voi sunt facute in laboratorul lor propriu si apoi distribuite la fiecare punct de lucru al lor asa ca nu mai comentati in nestiinta de cauza toate sunt naturale bv lor tinetio tot asa
au niste covrigi,stupenzi!!!foarte buni
Sunt multe persoane care vorbesc fara sa vada cum se lucreaza si mai ales cu ce produse, sunt cat se poate de naturale mai ales ca zilele de azi cand mai nimeni nu mai lucreaza cu oua,frisca naturala si etc. sau daca se lucreaza pretul de la 10 lei nu 4.9 lei o prajitura executata cu 90% fisca naurala si insa Georgi reuseste sa tina piept concurentei….asa gospodinelor daca aveti ceva de obictat faceti draga prajituri acasa..
daca ati stii din ce sunt facute nu ati mai pune gura pe ele