despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

Văd că și Carrefour cochetează cu ideea unei case speciale pentru familii cu copii și femei gravide; casierița șade vigilentă și-i hușuie pe toți ceilalți cumpărători care n-au burta mare.

… pensionarii și I.O.V.R-ul se descurcă de minune la cel’lalte case.

4 comments to din zbor

 • Dan

  Am incercat o singura data sa stam la o casa de-asta in Cora, cand era doamna in 8 luni. Chiar acolo era cea mai lunga coada din jumatatea aia de magazin, de ne-am simtit noi prost atragand atentia celor 3-4 “valizi”.

 • hm

  Gravidele trebuie-nvățate din luna a treia că lumea e grea.
  … și toți pensionarii care le calcă în picioare, de fapt, le fac un serviciu: antrenează fătul pentru societatea în care-o să trăiască apoi.

 • Îmi povestea mama că, atunci când era gravidă, când pleca ea la serviciu se întâlnea cu schimbul III de la Tricodava. Soluţia era să se trezească mai devreme şi să meargă 2 staţii pe jos, să ia autobuzul de la capăt. Dacă nu apuca sau ajungea la Tricodava şi vedea maşina venind, trebuia să dea nas în nas cu alea… niciodată nu prindea loc, că alea o tot uşuiau că ele sunt obosite după muncă şi copilul stă mai bine în picioare.
  ,,Fetele” de la Tricodava (şi Apaca şi de prin alte părţi) au ajuns acum pensionare şi tot la fel se poartă, numai că acum sunt obosite că-s bătrâne… le vedem când ne dau brânci prin tramvaie şi pe la cozi.

 • hm

  nu s-a schimbat nimic…
  “ți-a plăcut cînd ți-ai tras-o? acuma stai în picioare”…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>