despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Asaltul… trotuarelor!

scris de Ando

Aşa arăta, până nu de mult, strada Ion Ghica, de pe lângă Muzeul Municipiului Bucureşti.

Am văzut recent că se lucrează de-a lungul întregii străzi, la lărgirea trotuarelor şi la plantarea sferelor antiparcare,  ceea ce nu-i rău, mai ales că acum există, la doi paşi, două parking-uri subterane funcţionale: cel de la Universitate şi cel de la Inter.

Aşadar, curaj automobilişti! Costă un ban, dar stai.. central!

4 comments to Asaltul… trotuarelor!

 • Magda

  In final o solutie decenta. Parcarile alea sunt aproape mereu 80% goale, dar aproape imposibil de intrat in ele din cauza meltenilor care isi parcau audi-urile fix in buza intrarii in subteran.

  Ca sa nu zic ca nu poti ajunge la zona pietonala din centru, ca pieton, pentru ca nu aveai pe unde merge pe trotuar de rotile lor.

 • AoC

  Mai trist e ca nu vad spatii pentru copaci 🙁

 • Ando

  @AoC: Aşa e. Poate le vine, totuşi, “ideea” să planteze şi nişte pomişori. Pe Kiseleff, de exemplu, platanii au prins foarte repede:

  https://www.simplybucharest.ro/?p=20810

 • Alexandru Bodea

  Ideea asta cu “bile de otel” are oare vreo legatura cu “dezvoltarea fotbalului” la noi , in Romania ??
  Ma gandesc ca daca un fotbalist nervos si dornic de afirmare… ar “suta” in bila de otel , i-ar veni mintea la cap si pe teren ar juca intradevar fotbal de s-ajunga mingea “usoara” pana-n mondiale , ca de multi ani nu am mai fost pe acolo cu nationala….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>