despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Asociaţia Românilor Sinceri

Văleu, p-asta o ştiaţi?

Sincer? nu era nimeni la uşă, dornic să se-nscrie…

Asociaţia e pe strada Călugăreni – are şi site.

5 comments to Asociaţia Românilor Sinceri

 • Da’ de Asociatia “Cer Senin” ai uitat? De ce discriminezi?

  Oricum, m-as inscrie in ambele, doar de dragul cladirii, un exemplu de arhitectura superba, bine gandit ca volumetrie si, mai ales, epocal. Cu siguranta sediul celor 2 asociatii va fi studiat, peste ani, la Arhitectura, intocmai precum imobilul “ARO” al lui H. Creanga.

 • hm

  la cum se construieşte acum, peste ani şi ani, o s-o studieze la cursul ‘căşi frumoase dă dămult’

 • 🙂 Marturisesc că locuiesc foarte foarte aproape de această capodoperă şi am plăcerea să trec zilnic pe lângă ea. Pot să ma laud că am văzut-o ridicându-se din nimic în numa’ o vară. Dacă mai treceţi pe acolo vă recomand să vă uitaţi la o casă maro cu verde de pe Minulescu chiar la colţ cu Călugăreni. Alt exemplu măreţ de arhitectură modernă, zici că e o vafă.

 • Finuta

  ,,Drumul spre iad este construit cu intentii bune.”Bine a zis cine a zis.Aceasta modesta casuta este construita cumva din banii naivilor care se tratau la mama omida-Zenaida,sotia seriosului Ovidiu Stoenescu,sau din banisorii facuti de fiica vitrga la bordel in Turcia sau poate de prea mareata finuta analfabeta visinescu cicilia penala sifilitica sau poate de amantul acesteia rromul paraschiv ion care de vreo doua zeci de ani beneficiaza de o pensie de revolutionar,revolutie pe la care nu a trecut ,in acea perioada a avut un accident de motocicleta pe care a declarat-o in fals ca o rana din revolutie.Oare a fost ajutat de prea sincerul sau nas Ovidiu Stoenescu ????si prea sarlatanca moldoveanca de la Cernauti Zenaida ?????Doamne fereste!!!Ce se mai gasesc acesti escroci si ce mai pozeaza in oameni sinceri si cum incearca ei ,,prea sincerii”sa prosteasca acest biet popor credul.Rusine sarlatan batran ce esti!!!!!

 • Jocelyn

  Draga Finuta,

  Din cate cunosc, aceasta ‘casa’ la care faci referire, nu apartine familiei Stoenescu asa cum pretinzi; nu a fost achizitionata ci dimpotriva, i se plateste o chirie din banii ‘naivilor’ sau nu. Nu avem de unde sa cunoastem realitatile si dedesubturile. Cat despre povestile macabre despre care mentionezi, ar trebui argumentate mai puternic si mai putin invaluite de latura emotionala. E urat si jignitor sa denigrezi pe oricine fara dovezi clare, iar daca o faci dintr-o experienta amara din partea lor, incearca sa fii mai diplomata in comentarii.
  Tot binele.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>