Nu e greu!
Foloseste paine uscata-crutoane. Poti sa-ti faci in cuptor sau sa cumperi.
Ia niste carne: un kil. Merge orice, dar sa fie mai grasa si sa o tai cubulete mici. Apuca-te s-o prajesti. Taie si o ceapa, niscaiva usturoi, piper, boia-si da cu ele peste carne.
Prajeste separat vreo doua tigai de cartofi.
Daca vrei, prajeste si niste ciuperci.
Intre timp, carnea s-a mai fript. Pune pe ea bulion, cat vrei, si mai las-o.
Ia juma de litru de smantana, pune sare, piper, usturoi, ceva verdeata, si amesteca.
Totul e gata. Inchipuie-ti ca ai impartit farfuria in doua:
Pune in farfurie asa: in prima jumatate crutoanele si peste ele, sosul si carnea.
In cealalta jumatate cartofii, ciupercile, si, langa, smantana.
E bun si daca sta.
comentarii