despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Acasa: Iskender kebap

Nu e greu!

Foloseste paine uscata-crutoane. Poti sa-ti faci in cuptor sau sa cumperi.

Ia niste carne: un kil. Merge orice, dar sa fie mai grasa si sa o tai cubulete mici. Apuca-te s-o prajesti. Taie si o ceapa, niscaiva usturoi, piper, boia-si da cu ele peste carne.

Prajeste separat vreo doua tigai de cartofi.

Daca vrei, prajeste si niste ciuperci.

Intre timp, carnea s-a mai fript. Pune pe ea bulion, cat vrei, si mai las-o.

Ia juma de litru de smantana, pune sare, piper, usturoi, ceva verdeata, si amesteca.

Totul e gata. Inchipuie-ti ca ai impartit farfuria in doua:

Pune in farfurie asa: in prima jumatate crutoanele si peste ele, sosul si carnea.

In cealalta jumatate cartofii, ciupercile, si, langa, smantana.

E bun si daca sta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>