despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

L’Atelier: cofetărie și patiserie foarte, foarte bună.

Rar dau peste cîte-un loc pe care nu-l știam care să mă-ncînte din prima. Prea am văzut multe, prea m-am lovit de-atîtea dezamăgiri.

Ce bucurie să descopăr la Izvor, pe primii pași pe care-i faci intrînd pe Calea Plevnei, o cofetărie-patiserie mititică impresionant de bună!

Se cheamă L’Atelier: dar nu o face, numele, vreo cofetărie dintr-aceea plină de ifose și de produse cu nume fără noimă – și la fel de pline de nimic.

Nu – L’Atelier e o cofetărie foarte așezată, foarte la locul ei, care vinde prăjituri normale și foarte bune la un preț cu adevărat cinstit – anume, patru lei!; mai bun ca orice altă cofetărie! – și felurite plăcinte; cu prune, cu vișine, cu varză, cu carne; poale-n brîu; și… și trebuie să vii pe-aici ca să vezi.

Mie L’Atelier mi-a plăcut foarte tare.

Cum ajungi aici? Imediat cum intri pe Plevnei, din Splai – cam al treilea magazinaș pe mîna stîngă.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

1 comment to L’Atelier: cofetărie și patiserie foarte, foarte bună.

  • anna

    Asa este, produsele lor sunt f autentice si “de casa”, placinta cu prune, prajitura dobos, cheese cakeul, varzarele, raport calitate-pret excelent!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>