despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Zile şi nopţi

Prin ’98, cînd am văzut primul ghid ŞAPTE SERI, mi s-a părut o idee tare bună. ŞAPTE SERI a fost pentru mulţi dintre noi o publicaţie de referinţă – şi încă mai este. Zicem şi acum că luam ‘un şapte seri’ chiar dacă luăm revista concurenta 24 FUN.

Bucureştiul are încă un ghid gratuit din toamna asta: ZILE ŞI NOPŢI. Cu ce vine (mai bine zis, re-vine) nou? Cu o structură splendidă! De exemplu, ghidul prezintă filmele alfabetic, pe săli de cinema, pe gen dar şi pe tronson orar! Iar restaurantele se găsesc ordonate alfabetic, pe specific – dar şi pe zonă! O idee tare bună pentru un ghid; căci mai important decît orice, un ghid trebuie să fie util.

3 comments to Zile şi nopţi

  • Mda, două comentarii…
    1. Ca orice rezultat al unei idei bune, a doua revistă a fost făcută de un partener din echipa primei reviste, în urma unor discuţii interne în contradictoriu. Ştii ceva despre cine a făcut-o pe cea de-a treia? 🙂
    2. Site-ul de la noua apariţie are o machetare ineficientă, în favoarea spaţiului publicitar, iar elementele de informaţie sunt ordonate după un singur criteriu. La secţiunea Cinema ai 21 de pagini de filme pe care trebuie să le baleiezi manual, nu există nici un filtru sau criteriu de ordonare suplimentar. Unde or fi zecile de mii de ingineri de software/programatori care termină facultatea anual?

  • hm

    … habar n-am cine se ocupa de Zile şi Nopţi – de revistă! Iar site-ul lor nu e singurul de nefolosit. Sapte Seri, Metropotam, 24Fun mi se par greoaie în egală măsură. Culmea e că site-ul 7 Seri era mai prietenos, mai sprinten şi mai intuitiv (să zic) acum 4-5 ani.

  • Subscriu la opinia că site-ul 7seri era mult mai uşor de utilizat în versiunea anterioară.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>