despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Albumul lui 2015

de Alexandru Bodea

Zilele trecute, un prieten m-a provocat, iar eu am stat si am analizat fiecare imagine, trecand astfel prin cateva momente importante ale anului tocmai incheiat.
Intrebat fiind daca am ales fotografia pe care o consider ca fiind cea mai reusita, i-am raspuns ca dupa parerea mea fotografia “cea mai reusita” inca nu am facut-o, urmand sa continui sa fotografiez cat mai mult si divers, spre a putea sa-mi dovedesc – intai mie apoi si altora -, daca experienta fotografica inceputa la doar 9 ani cu un aparat cu pelicula format 6 x 9 cm si 15 pozitii se reflecta astazi cand am ajuns la pensie si fotografiez cu camera digitala.
Am trecut personal prin toate etapele fotografiei, de la fotografiat la developat filme si fotografii alb/negru pe hartie foto.
Am ramas totusi de-alungul timpului, cu dorinta de a surprinde imagini cat mai instantanee, devenind un impatimit al fotografiei contralumina, care fotografie stiu ce greu este de realizat.
Sunt momente in viata cand doresti sa ti minte un loc, un moment placut, o imagine frumoasa si pe care sa le poti revedea ori de cate ori doresti, iar asta se poate realiza numai prin fotografiere…
Pentru asta as indemna pe toti parintii sa puna camerele foto in mainile fragede ale copiilor, dandu-le astfel posibilitatea de a se dezvolta si sub aspectul esteticii imaginii, ducand in final la aparitia de noi generatii de fotografi pasionati…
Totul este munca, foarte multa munca – dar poate deveni o placere; iar cand esti si apreciat atunci se poate ca esti in randul celor cu talent.

Pe Alexandru Bodea il puteti citi si pe blogul sau.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>