despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

selecția naturală

… la Matache; mereu la Matache…

Odată cu refacerea bulevardului, s-a blocat ieșirea străzii Cameliei în Berzei – cu niște stîlpișori de beton.

Ei, asta a ținut un an… a ținut doi… dar, ho! – prea mult! Oamenii au dat jos doi stîlpișori și – gata! – se poate circula-n voie pe strada asta.

Bun sau rău – nu contează asta; contează că acei stîlpi trebuiau puși la loc a doua zi.

Faptul că există cetățeni mizerabili e una; faptul că autoritățile-s și ele mizerabile e… alta.

3 comments to selecția naturală

  • Întreaga zonă e mizerabilă, nu doar autorităţile. Zona musteşte de tot felul de ciudaţi, de aurolacii din zona gării, de speculanţii din piaţă… acum se vede cu ochiul liber dezastrul lăsat de Oprescu, după raderea întregului cartier şi a halei. Au fost alungaţi fix oamenii de bună credinţă, fiindu-le demolate casele în plină iarnă (cred că şi acum se mai judecă), toată lucrarea a fost ilegală… în schimb, şatrele de discriminaţi şi drogaţi au rămas bine-mersi în zonă.

  • hm

    s-au tras și-ncep să se tragă destui “ca lumea”, dar încet

  • Trec zilnic prin zona aia… nu e nimic ,,ca lumea” acolo. A, ba da, angajaţii din CFR-uri, Metrorex şi Informatică Feroviară au locuri de parcare gârlă şi moka. Atât.

    În rest, nu mai e nimic, abia mai găseşti un covrig în zonă, dar şi covrigăria respectivă trăieşte doar din consumaţia angajaţilor din Palatul CFR şi a elevilor şcolii din apropiere.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>