despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

fix ca tine!!!

pîn-la urmă, s-a dovedit că cel ce făcea diferite smîngăleli pe garduri era taman candidatul „Mișcării Populare” la Sectorul 5. Iată-l și pe panou.

… atîta a putut. Bun creștin! – de parcă ne-alegem mitropolit, nu primar. Bun gospodar! – s-a văzut asta, cînd vandaliza gardurile cetățenilor.

… dar cel mai drag mi-e de faptul că e „fix ca mine”, și iubește sectorul.

… poți să-ți iubești Patria, Familia, Casa Părintească – dar dacă-ți iubești sectorul, înseamnă că e ceva grav în neregulă cu tine.

Așa că Nițu nu e, în nici un caz, fix ca mine”. Nu e; și nu e nici măcar fix” ca nici unul dintre noi.

5 comments to fix ca tine!!!

 • am râs de era să fac pe mine prima oară când am văzut afişul. mişcarea copulară ţinteşte votanţii lui Vanghelie 🙂

 • hm

  păi, la intenție de vot peste 30 la sută, toți vor electoratul lui Vanghelie!!!!!!!

 • George

  In locul lui, as fi pus cateva “intentii bune” in zona celor 2 parculete in stare avansata de degradare din zona blocurilor rosii de pe Intrarea Ferentari A/B/C. E unul mai mare, intre blocuri si unul langa noul Kaufland. Dar el a zis (pe tablita) ca vrea sa reabilitam impreuna Parcul Salaj. Care, de altfel, arata foarte bine. Pe principiul “cine are, o sa tot aiba, cine n-are, mai rau o sa ii mearga”

 • hm

  vrea să reabilităm și vreo două grădinițe care nu doar că SUNT deja reabilitate, dar sunt reabilitate chiar foarte bine!

  (ba chiar să astupăm o groapă care deja fusese astupată c-o zi-nainte)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>