despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Sectorul 5 este condus de un liberal-

Loc de joacă închis „pentru reparații” și unde nu se face nimic de mai bine de trei luni de zile!

Sectorul 5 pare-a fi locul în care lupta electorală e cea mai „în regulă” din tot Bucureștiul: principalii contracandidați nu-s caricaturi, de data asta.

… cel de la P.S.D. e cunoscut cam puțin – însă oricine-l poate întreba cum de partidul său a lăsat să se-ntîmple pentru atîta și atîta timp stăpînirea Vanghelie.

… cel de la P.N.L. nu știe cu ce fel de exhibiții să mai facă – ba alergînd prin parc, ba împachetînd șaorme – ocupîndu-se intensiv de treaba sa de candidat.

Dar…

… dar nu oricine știe că trebuie să-l întrebe pe candidatul liberal cum o să schimbe liberalii sectorul 5 știind că… de un an încoace, sectorul este condus de primarul interimar anonim… dar liberal.

De un an încoace, în Sectorul 5 – sub o administrație liberală – nu doar că nu se face nimic, dar, mai ales, nu se face nimic într-o dușmănie față de cetățean.

Banii la școli și la grădinițe – vin cu țîrîita. Cozile la taxe locale – mai mari ca niciodată. Mizeria de pe stradă – în creștere. Blocurile reabilitate – nici unul. Parcurile și locurile de joacă – lăsate dinadins în degradare.

Simți că administrația interimară a făcut – și face! – totul pentru ca oamenii din sectorul 5 să-l regrete pe Vanghelie.

Repet – o administrație interimară liberală.

15 comments to Sectorul 5 este condus de un liberal-

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>