tii!
Ce bine e să poți mînca un produs tradițional, fabricat într-o „regiune recunoscuta in toata tara ca leaganul traditiilor in prepararea conservelor de legume si fructe”!
Bunica din Argeș tot așa făcea tradiționalul humus – s-a păstrat rețeta originală.
… urmează șaorma de la sibieni și kiwiul de Dăbuleni.
Cu schimbarea climei s-ar putea ca in cateva generatii sa apara retete pe bune “de la bunica” cu cine stie ce ingrediente exotice. Problema la noi cu plantele tropicale (exotice daca vreti) e ca inca avem ierni cu temperaturi diurne constant negative si inghet la sol, altfel ar creste si la noi prin parcuri palmieri sau portocali.
Zacusca fără oregano e pentru mainstream.
Reclama de demult la gin:
Sa ciocnim,ca nu e bai,cu gin de pe al nostru plai!
Era într o vitrina,înainte de cutremur,pe la Kogălniceanu.
mi-am adus aminte de cum cică ar fi vrut să boteze produsul „Gin Covasna”