despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

la sentiment!

… după cum știți, campania electorală s-a terminat: mîine-s alegerile. Dacă vă-ntrebați cînd a-nceput, asta-i altă tărășenie: încă din toamna trecută ne-au otrăvit orașul panourile lu’ alde Bușoi și – firește – imensele corturi ale lui Nicușor Dan.

Deci, cum ziceam, gata campania! Candidații lucrează-n culise. Poate ne mai trezim cu cîte-o fițuică strecurată pe sub ușă la noapte – dar așa-i mereu.

Campania însă… continuă. Nu pe politic, nu pe proiecte – ci la sentiment.

Nicușor Dan găsi taman azi de cuviință să ne-mpărtășească iar, dup-o săptămînă, unul din momentele cele mai fericite din viața lui.

la sentiment

Da’ altminterea, campania – nuuuu, e gata,

4 comments to la sentiment!

 • Mi se pare că exagerezi cu Nicuşor… te poți uita liniștit și la ce chestii deștepte și sentimentale au pus și ceilalți după terminarea campaniei… măcar pentru echilibru

 • hm

  … dar parcă d-l Nicușor ne cere votul spunînd că e „altfel”, un «soi nou și bun de om-politic-care-nu-e-politic»?

 • Pe 26 mai s-a născut şi ieri l-au luat acasă, unde e problema? Faţă de altă candidată specializată în făcut copii… măcar fiul lui Nicuşor nu cred că o să ajungă să ia 1,60 la bac la română.

  Mă mir că după campania asta, tu ai rămas doar cu ,,imensele corturi ale lui Nicuşor Dan”. Pe alea ale lui Mutu nu le-ai văzut, nu? Sau ale lui Florescu? Fiecare din ăştia 2 a avut, în sectorul 6, de 2 – 3 ori mai multe corturi decât a avut Nicuşor Dan în tot Bucureştiului. Să nu mai vorbim de corturile alea cu ora de religie sau ceva de genu’, care erau şi mai numeroase.

  Eu nu înţeleg de ce nu pui trandafirii PSD-işti pe logo-ul site-ului. Ca să ştie şi cine intră prima dată pe aici pe cine susţii şi ce carnet de partid ai.

 • hm

  vrăjeală.

  repet și subliniez cheia problemei: nici alde Mutu ori Florescu nu susțin că vin să facă „altfel”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>