despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

dar apropo-

apropo de caniculă, de fîntîni, de civilizație și așa mai departe…

… să numărăm anii de cînd fîntînile din Piața Unirii sînt, de fapt, oprite???

Acum doi ani s-a reinaugurat fîntîna cea mare, din mijloc – dar cele de pe margine… nu; ele-s și azi oprite și pline de gunoi.

Compania de Apă s-a lăudat că o să le repare, da’ poate o fi uitat, luîndu-se cu alte treburi importante pe care să le-amîne.

3 comments to dar apropo-

 • Cornel S

  Amintiri, apropo de complexul de fantani:la momentul constructiei lor (1986-87), trecand aproape zilnic prin zona, nu am putut sa nu observ cate schimbari au avut loc din punct de vedere constructiv, probabil in urma “indicatiilor pretioase”… Tot cam pe atunci, a fost modificata geografia celor doua guri de metrou dinspre fostul Spital Brancovenesc, in sensul mentinerii uneia dintre ele pe vechiul/actualul amplasament, concomitent cu ingroparea celei de a doua si constructia celei de a treia, functionala si azi. Nu sunt sigur, dar parca statia veche este cea dinspre capatul tramvaiului 32. Gresesc?

 • hm

  cea de-a doua ar fi ieșit undeva în părculețul actual, oarecum paralelă cu actuala intrare rămasă din configurația inițială.
  Nu bag mîna-n foc pentru ieșirea dinspre capătul lui 32; doar pentru cealaltă de la actualul bloc Sitraco…

 • Cornel S

  Corecta precizarea cu privire la locaţia fostei guri de metrou. As fi vrut sa o spun eu de la inceput, dar nu mi-am gasit cuvintele..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>