despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Kaufland, Ferentari

… s-a deschis – gata! – și Kauflandul de pe Ferentari, de lîngă blocurile roșii. Mai mult comerț în colțul nostru de oraș, deci – și mai multă lume…

Nu-i un Kaufland foarte mare; e mai îngrămădit ca frac’su de pe Sebastian – dar e-n capu’ străzii și-am de un’ să iau apă minerală, mai ales că se-nchide magazinul de unde-o cumpăram pînă deunăzi.

deocamdată utilizatorii rețelei Orange n-au deloc semnal în magazin (se va rezolva) și, conducînd pe Ferentari, apar niște bruieri la recepția posturilor de radio.

2 comments to Kaufland, Ferentari

  • Întotdeauna când se deschide un Kaufland sau Lidl se închid absolut toate magazinele de cartier din zonă. Aşa e şi în Drumul Taberei, la blocuri între Chilia Veche şi Tricodava au mai rămas 2 magazine mici (plus un Shop & Go – cât o mai rezista şi ăla), iar după 22 dacă vrei ceva trebuie să mergi la Mega Image la Drumeţul sau la Carrefour tocmai la Orizont. Înainte erau 3 chioşcuri non-stop doar la mine în capul blocului, nu mai vorbesc de restul cartierului.

  • cata

    Bruiaje sunt si la telecomenzile alarmelor de pe autoturisme – in fata postei mici de langa noul Kaufland , de exemplu . Cand mai am treaba pe acolo prefer sa inchid masina din cheie , din telecomanda rareori reusesc.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>