despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

în ce calitate călcați iarba

… e important să avem reguli și regulamente: respectarea lor e fundamentul viețuirii noastre-n societate. Mai ales cînd toate astea-s clare și limpezi ca lumina zilei.

Doar să-mi spuneți în ce calitate călcați pe iarbă – persoană fizică ori persoană juridică?

WhatsApp-Image-20160630

… și, mai ales, cum poate o persoană juridică calce iarba?

3 comments to în ce calitate călcați iarba

  • E vorba de desfăşurarea de activităţi pe iarbă, parcare ş.a.. De exemplu, dacă o firmă îşi pune un chioşc de sucuri pe iarbă, înseamnă că persoana nuridică va fi sancţionată (eventual şi vânzătorul pe persoană fizică, dar sigur o să încaseze şi firma o amendă). La fel şi dacă intră un taxi pe iarbă, de exemplu.

  • Dan

    Ce aberatie. La vest de noi, absolut oriunde am fost, scopul parcului e sa calci pe iarba, sa pui o patura si sa stai acolo sa-ti cureti creierii; sau sa te joci cu copilul, poate si cu cainele daca nu exista vreo interdictie.

    • Vlad

      Asa e. Intr-un loc civilizat numai interdictia pentru persoane juridice ar avea sens, desi formularea putea fi mai clara. Dar limba de lemn este si ea boala romaneasca.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>