despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Tot la Puişor: Chicken Staff

Odată-n plus simply bucharest se pune în slujba publicului. Astăzi vom risipi îngrijorarea lui Radu privind soarta fast-food-ului de peste drum de Marriott: Chicken Staff e la locul lui, e bine – şi dacă mîncăm acolo, sîntem şi noi.

Chicken Staff are, ca să zic aşa, chicken stuff: felurite feluri de aripioare, ciocănele – crocante, picante, rotisate – shaorma, cartofi prăjiţi: deci tot de ce-ai nevoie ca să-ţi pui burta la cale într-un mod tradiţional nesănătos.

Ce mai încoace-ncolo, Chicken Staff e-un soi de KFC românesc; iar de toată lauda e faptul că rezistă acolo, la Puişor, de vreo zece ani (zece să fie deja?).

… zece ani în care, culmea, n-am ajuns la Chicken Stuff: pentru că e prea aproape de casă – dacă mi s-ar face foame în oraş, şi totodată prea departe de casă – dacă mi s-ar face foame acasă…

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

5 comments to Tot la Puişor: Chicken Staff

  • As zice ceva dar nu pot ca-i post 🙁 . Trebuie sa ma multumesc cu ciorba de legume si mazarea de la pachet 🙂 . La Chicken Staff am ajuns pe vremea cand lucram in apropiere si pot sa spun ca era o alternativa rezonabila la “La animale” ( asa-i spuneam cantinei de la zootehnie ) sau cantina de la Drept.

  • Recomand cu caldura caloriferului electric si san’vishurile alora. Rly good.

  • Radu stie ce zice 😀

    “Rotiseria Marriott” (denumire alternativa) este o optiune viabila cand te-a prins miezul noptii in oras si efectiv, in afara de McDrive-urile existente, nu mai ai alta varianta.

  • În linia zicalei “eşti ceea ce mănânci”, ce ai putea fi dacă ai mânca orătănii moarte? 🙂

  • hm

    nu comentez – ştiu doar ce-ai putea fi dacă le-ai mînca de vii!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>