despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

duamna primar la treabă

… așadar, oameni buni, ședeți liniștiți: duamna primar are treabă. Și nu orișice treabă, ci una-n folosul nostru: al tutulor.

Cel mai bine reiese treaba cea mare a duamnei din oglinda actvității sale postată pe contul de facebook.

Duamna primar cu pixu-n mînă, duamna primar luînd notițe, duamna primar părînd interesată, duamna primar părînd ocupată, duamna primar părînd preocupată, duamna primar așteptînd să-i fie pozată cea mai avantajoasă postură: pe scurt, duamna primar la treabă.

… treabă multă, chiar! Încă nu s-a hotărît în care poză arată ăl mai bine…

De la atîtea poze făcute, zău că te miri cînd mai are duamna primar vreme să se-ocupe de bunăstarea noastră, a bucureștenilor…

duamna primar la poze

7 comments to duamna primar la treabă

 • Ando

  13 poze, sa fie cu…noroc 🙂

 • Alex

  Nu-i urata deloc D.na Primar…:)

  • Dan

   Asta cu uratenia e ca in pozele cu vedetele in ipostaze “before” si “after”, pe ideea de “uite ce urati si banali erau inainte sa devina cunoscuti”. Diferenta nu o face vedetismul ci o fac doar banii, tranzitia de la saracia de mahala (de cartier daca vreti) catre o viata burgheza tihnita sau mai sus, calare pe milioane de euro, dolari, fiecare cu ce are. Doamna primar ne arata in prezent rezultatul unor ani de viata buna, atat.

 • Alex

  @ Dan
  Adevarat dar, acum sincer, n-ati face “o tura cu doamna” …prin Cismigiu ?! Fie ea si demachiata..ca doar d-aia s-au inventat..pernele !

 • MARIVS

  Pai nu se milita pe aici pentru PSD? PSD avem, sa ne fie se bine!

 • hm

  S-a militat pentru interesul omului, interesul cetățeanului, pentru frumusețea corectitudinii și pentru necesitatea adevărului, mai ales când e greu de înghițit.

 • MARIVS

  Si noi pentru ce militam? Panselute, borduri, minciuni frumoase si haos urbanistic?
  In fine, cred ca se va dovedi pe termen lung faptul ca alegerea doamnei Firea drept primar va fi o decizie profund gresita.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>