despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din zbor

  • Bucureştiul a fost tare liniştit de Paşte, ciudat de liniştit; am văzut oameni ieşiţi la plimbare cu copiii, oameni cu hainele cele bune, oameni făcînd poze la fel de fel de colţuri frumoase din oraş – mai mare dragul! Fără bucureşteni, Bucureştiul ar fi mai frumos, nu?
  • Cişmigiul a fost o-ncîntare de Paşte. Răzvan a trecut pe-acolo şi a ne arată cîteva poze. În plus, pot să vă zic că a cîntat fanfara Jandarmeriei (fel de fel de medley-uri, de la Zoot Suit Riot la populare, de la ABBA la Santana; e drept că muzicanţii se mai certau între ei la alegerea pieselor – dar oamenii au fost mulţumiţi).
  • Parcul e plin de coşuri de gunoi strălucitoare, noi-nouţe:

… care, din păcate, au o hibă: o să se strice repede; sînt tare uşor de vandalizat.

  • Tot în Cişmigiu, ori s-au împuţinat ciorile care dorm noaptea-n copaci, ori s-au mai curăţat băncile şi aleile; pentru că e mai puţin găinaţ decît anul trecut.
  • Anul trecut, şi de Paşte, şi de Crăciun, am lăudat cozonacii de cofetărie făcuţi la Raisa; anul ăsta cozonacii nu le-au mai ieşit…
  • Dacă vă-nteresează trenurile, iată o schemă cu toate modelele şi culorile locomotivelor, automotoarelor şi vagoanelor CFR, pe forumul RO-TRANS.

4 comments to Din zbor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>