despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

NOI ne căcăm pe voi

felu-n care Statul ne privește…

zi după zi, zi după zi, zi după zi: zi după zi mai luăm una-n bot…

Se vede cu ochiul liber. Iată intrarea-n Ministerul Tineretului și Sportului.

img_5070-copy

Oare ce-o fi scriind pe hîrtiile alea lipite pe uși? Să mărim poza:

acces-demnitari

Da: pe-o parte intrăm NOI, pe-altă parte intrați și voi. NOI și voi.

NOI și voi.

10 comments to NOI ne căcăm pe voi

  • Filip

    :)))
    A fost cineva să-și facă bolentin de urgență prin Drumul Taberei și la fel era, tablagiii pe o alee, publicul pe alta, dar ambele alei duceau în aceeași curte. Să nu ia germeni.
    Pupatul în fund începe din școala primară, mă rog, cu flori la învățătoare și acces separat pentru elevi și profesori.

  • hm

    Genetic deja.
    Dar parcă aveam un guvern „al oamenilor“, ceva-de-genu.

  • Dan

    In aeroport la 8peni sunt ghisee speciale pentru “pasapoarte diplomatice”. N-am vazut asa ceva pe nicaieri prin Europa.

    • Filip

      Cică mai sunt ghișee speciale pentru pașapoarte diplomatice și la alte aeroporturi din lume, deși eu personal n-am observat.

      • Sunt peste tot ,,accese prioritare”, dar, de obicei, sunt pentru echipaje, angajaţi ai aeroportului şi pentru mahării cu bani de îmbarcare prioritară în avion (iar ordinea priorităţilor e fix cea din frază, adică dacă vine unul cu ,,priority boarding” şi în spatele lui e pilotul, pilotul trece în faţă şi trece primul prin frontieră).

        Am mai văzu şi ghişee EU şi non-EA/all passports… din păcate, pe unele aeroporturi nu se respectă deloc, la Luxemburg am stat 30 min la coadă, pentru că venisem cu un avion plin de turci, care aveau toţi paşapoarte şi vize de verificat şi care s-au băgat şi la ghişeul de EU. În schimb, pe mine mă întrebau de paşaport, deşi sunt cetăţean european… m-au lăsat să intru în ţara lor abia după ce le-am arătat şi permisul de conducere.

  • Cristian Ioan

    Observatia este corecta, dar cum de abia ACUM, dupa ce l-am dat jos pe Ponta, iti sar in ochi ceste intrari separate?! Cand era Ilcii la putere, nu am auzit niciodata sa il critici!
    Iar intrari separate pentru profesori si elevi erau si in urma cu o suta de ani, asta o atestea cladirea Liceului, care are pest o suta de ani vechime!

    • hm

      Acum le văd, acum le taxez, dar explică-mi cum de acest „guvern al oamenilor” dacă nu a pus afișele astea… de ce nu le SCOATE?
      În timp ce alde primuministru șade la coada avionului?

  • Cristian Ioan

    Daca sunt DEMNITARI, nu este firesc sa intre cu mare … demnitate, pe o intare speciala?
    Iar angjatii si “pulimea” sa se inghesuie pe alta intrare?

    Exact asa este si la noi la firma, personalul de conducere are intarea A, in fata, linga Carrefour, si locurile de parcare mai din fata. Intrarea A dispune de doua lifturi!

    Pentru cei 250 de angajati care produc este rezervata intarea B, situata in spate, cu un singur ascensor. Si desigur, loculrile din fundul parcarii, de la ultimul subsol.

  • Cristian Ioan

    Timp de 26 de ani cat la putere a fost ilici, cum de Nu le-ai vazut?

    Intrebarea este foarte buna: “de ce nu le SCOATE?”

    Chiar zi am citit articolul despre asta:

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21295531-dacian-ciolos-puteti-refuza-dati-copie-legalizata-scoala-trimiteti-ministru-cei-care-cer-asta.htm

    Adica, Ciolos, a spus ca “Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat” numai ca in practica sunt destui functionari care NU AU AUZIT de schimbare …

  • hm

    Prima întrebare este atât de tendențioasă, de parcă e pusă de Ilici însuși.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>