despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Mai bine de la Google Maps şi NORC – later edit

Google a îmbunătăţit harta Bucureştiului, bag-sama.

Apare-n sfîrşit şi Lacul Băneasa, apare şi şoseaua ce duce la Dragonul Roşu, apar şi destul de multe numere de blocuri – mai ales prin Drumul Taberei, iar vederea din satelit a fost actualizată.

(LE) Şi NORC a actualizat imaginile street-view: a trecut din nou prin oraş anul trecut.

6 comments to Mai bine de la Google Maps şi NORC – later edit

 • hero(dot)com

  Exista de fapt o imagine si mai actualizata din satelit decat cea care apare aici, dar doar daca ai descarcat programul si il dai acolo la schimbarile in timp ale hartii un pic inapoi. O sa vezi ca apare podul arcuit de la Grozavesti aproape construit spre exemplu.
  Asa se intampla si la ultima actualizare din 2007 cand cea din iunie aparea ca fiind ultima, desi in septembrie mai fusese facuta o fotografie. Sper ca ce zic eu nu e ceva nou pentru cei ce utilizeaza programul..
  Cat despre strazi, intr-adevar Google a pus cam toate strazile prin urbe, fata de acum un an cand erau doar 2.

 • hero(dot)com

  Revin, dar de data asta legat de Bing – vad ca acum au aparut si noi orase “in vazul pasarii”: Brasov, Craiova sau Ploiesti [de la Republica Ploiesteana de pe blog mi-am dat seaama]

 • Da, ff profesionisti cei de la Google! De luni bune, bd. Carol I se numeste Calea Mosilor, pe langa adevarata artera cu numele asta!

 • hm

  @herodot: şi NORC a actualizat street-view-ul – au trecut din nou anul trecut pe multe străzi. Mie mi-au pozat, în sfîrşit, maşina…
  @Raiden: hai că putea fi şi mai rău – putea să-i zică Republicii…

 • Ar fi fost mai scuzabil, decat sa ai aceeasi strada intersectandu-se cu ea insasi! LOL.

 • Orioane

  Informatiile referitoare la drumurile din Romania sunt adaugate liber de catre utilizatori si actualizate la intervale regulate pe site-ul google Maps. Site-ul unde se poate edita harta Romaniei este http://www.google.com/mapmaker .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>