despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Ratatouille la greci

la-greci

scris de Sonia Ratatouille

În Grecia sunt grămezi peste grămezi de pisici.

Ca oraș, Palio a fost foarte frumos, dar ceva mă apasă. Eu, ca nume, sunt șoarece, nu-i așa? Ei, acolo sunt multe mâțe. Și mi-e frică să nu vină vreo mâță-scârță care să mă facă mic dejun cu cereale de șoarece și ceai cu codița șoricelului, cu coadă de șoricel adevărat.

În Kavala te întâmpină un apeduct și o cetate.  Kavala – orașul Mâțelor. Ori e invadat de mâțe, ori e plin de pește.

?

Într-o seară, o mâță, pe nume Misi, care a cerut lapte și șuncă, a venit la noi la hotel.

Deși am mai fost o dată în Grecia, nu țin minte nimic. Dar, cu siguranță, o să vreau să mai merg acolo. Cele mai frumoase locuri sunt apeductul, cetatea, portul – în general, totul mi-a plăcut.

Dintre toate vacanțele mele, vă recomand să mergeți în Grecia. Bine, dacă căutați un loc în care să mergeți. Mie îmi plac bărcile. Iar eu vă spun să mergeți acolo din două motive:

E frumos.

Dacă vă plac pisicile e cel mai potrivit loc.

Prima oară credeam că încă dorm, și în acea noapte mi-am spus: Dacă mă trezesc tot aici, înseamnă că nu dorm și nu visez! Grecia este un loc frumos. Mai frumos ca toate locurile în care am fost. Pot să-i spun „Locul minunat”.

kavala-portul-10 kavala-portul-8 kavala-portul-6 kavala-portul-5 kavala-portul-4 kavala-portul-3 kavala-orasul-14 ? ? ? kavala-orasul-8 kavala-orasul-7 kavala-orasul-6 kavala-orasul-5 kavala-orasul-2? kavala-orasul-12 ?

3 comments to Ratatouille la greci

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>