despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„e mai simplu”

e mai simplu să participi la un eveniment, „să arăți solidaritate”, decît să faci ceva.

Aflat în campanie pre-electorală (zece luni pe an) N. Dan s-a dus să doarmă noaptea pe trotuar, la o acțiune.

O acțiune de solidaritate cu oamenii fără adăpost.

O seară petrecută cu folos…

Ce-ar fi ca același N. Dan să arate solidaritate cu cei fără adăpost și-n calitatea sa de Consilier General? – o fi uitat că e un reprezentant al Administrației…

Ar însemna să iasă pe stradă mai des, și nu doar ca să ridice corturi și să numere semnături; să iasă pe stradă și să vadă oameni ca ăia cu care a „arătat solidaritate”.

… ah! – am uitat: oamenii ăștia n-au buletin, nu votează, nu pot semna nici o listă.

img_5533 img_5445 img_5282 img_4990 IMG_3027 IMG_1122 IMG_0279 IMG_0213 IMG_9940 IMG_9509 IMG_9442 cersetorie-victoriei 

7 comments to „e mai simplu”

 • Filip

  1. N-aș pune poze cu copii pe net. 2. Da, acțiunea a fost ipocrită, în condițiile în care programul social al USB la locale includea chestii gen „afară cu aurolacii din tramvai”, iar un consilier USR/USB vorbea recent de segregarea autobuzelor pe clase sociale. Despre insuficiența politicilor sociale în noul program USR s-a vorbit oricum destul de mult în ultimele zile.

 • hm

  N Dan nu e un mincinos: candidand la Primărie nu a promis nici măcar o clipă ca „va face“.
  Putea să scrie ceva despre sărăcie în „program”, dar asta însemna să mintă. Nu îl interesează.

 • Curios, corturile alea ale PMP şi ALDE care ne violează privirea oriunde am întoarce capul nu le vezi. Corturi cu ND am văzut doar la Piaţa Victoriei… în schimb corturi cu PMP sunt la Victoriei, Obor, Arcul de Triumf, Tricodava… bonus, e unul la intersecţia Braşov cu Prel. Ghencea, de nu vezi trecerea de pietoni, în condiţiile în care când tu cu maşina ai verde, au verde şi pietonii ăia, deci dacă faci dreapta ai toate şansele să iei un pieton pe capotă (deşi el trece pe verde). Dar cazurile astea nu sunt văzute (voit) de autorul site-ului.

 • hm

  săracul Nicușor. Dar să dăm cîte 50 de lei donație, să mai îndesească corturile.

  Răspunsul e simplu. Nici PMP, nici ALDE și nici alții nu au obrăznicia să susțină că le-ar păsa să facă lucrurile altfel; mai bine.

 • Alexandru Bodea

  Primesc mesaje de la Nicusor Dan , prin care imi “multumeste” ca am donat suma de ..si “sustin” USR…

  Sunt pensionar si sunt profund nemultumit de clasa plitica si de directia pe care a urmat-o Romania dupa 1989..
  Asta insa nu m-a impiedicat sa fiu prezent la toate alegerile si referendumurile , considerand aceasta ca o datorie si pobilitate de a ma exprima liber asupra dorintelor pe care le am eu , pentru viata in urmatorii ani.

  Personal va scriu aceste randuri , pentru a avea dovada disperarii in care se gaseste USR , eu nesemnand si nedonand vreo suma in favoarea USR.

  Asemenea metode , de a lua lista de adrese e-mail de nu stiu unde , si trimitand asemenea mesaje “de multumire” arata disperarea in care afla acest “tontoroi” , care anii trecuti se revolta pentru demolarea Halei Matache , acum cateva nopti a dormit cu ambasadorul britanic in Romania intr-un loc retras , donand apoi toate saracilor(?!?!?)…

  Prin mesajul de astazi mi se cere sa trimit semnaturile “rudelor, vecinilor, colegilor și prietenilor”, aceasta fiind constitutional intrucat fiecare are dreptul sa aleaga si sa voteze pe cine apreciaza .

  Este o neobrazare de nedescris , aceasta modalitate de a obtine semnaturile necesare pentru a depune dosarul la Agentie.

  Personal doresc sa avem un parlament curat , fara personaje , care acum vin sa invete pentru 4 ani ce anume inseamna sa fi parlamentar..

  Sunt profund scarbit de actualii parlamentari , care si-au votat personal “pensiile speciale” , nefiind prezenti in parlament cca. 7 luni pe an ( motivandu-se ca se afla in teritoriu) , se propune majorarea pensiilor , neavandu-se in vedere faptul ca 5% la o pensie de nimica este NIMICA , iar la o pensie de 100.000 lei cei 5 % sunt mai mult decat o pensie modeste…

  Dar stim toti oamenii de buna credinta , ca din momentul ce sunt ajunsi in Parlament , uita de cei care le-au acordat voturile , facand totul sa acumuleze pentru ei cat mai mult…

 • hm

  chiar și un scop BUN nu scuză mijloacele, și este TRIST, foarte trist!!!!

 • hm

  nu semnați pentru ei.

  nu dați bani pentru ei.

  nu vă puneți obrazul pentru ei!

  … să nu vă fie milă – să nu-i credeți cînd vă cer ajutorul: nu merită!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>