despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

gata c-o mizerie!

Patru ani și nouă luni – enorm! – a durat mizeria uriașă: aceea cu împărțirea liniei 102 în două. În tot acest timp oamenii au pierdut timp, s-au trambalat dintr-un autobuz într-altul, au îndurat frig, ploaie, vînt și au plătit în plus.

10 comments to gata c-o mizerie!

 • Filip

  Comunicatul oficial al RATB privind unirea liniilor actuale 102 și 202: http://ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=649

  Văd că noul 202 se învârte cam în cerc prin cartier, mă întreb dacă nu ar fi existat o utilizare mai eficientă a respectivelor autobuze.
  Și, uitându-mă pe hartă, ar putea fi folositoare la un moment dat, mai ales dacă se vor concretiza proiectele de blocuri, o rută N-S care să includă și legătura dintre Faur Poarta 4 și Faur Poarta 2, prin fosta platformă industrială.

 • hm

  Ar fi o bună rocadă în curtea platformei, cu adevărat folositoare.

 • hm

  „Măsura a fost luată în urma unei recomandări venite din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea”
  … ce drăguuuuț!

 • Logic, vin alegerile, trebuie votat PSD-ul…

  Au rezolvat o mizerie şi au făcut alta, că 102 nu mai merge la Cora, iar 202 probabil o să fie 2 maşini pe traseu, care la nevoie vor înlocui maşini defecte de pe 102 (după modelul liniei 47, unde tramvaiele de acolo se duc pe 8, 35 şi 44 la nevoie). Deci adio transport pe Vergului, că cei din Titan au noul mall din parcul IOR, nu mai au nevoie de Cora. Cât or fi cotizat ăia cu mall-ul?

  • Filip

   Au pus orarul nou pentru 202: http://ratb.ro/pdf_statii/202/202_0.pdf
   Mai puțin fantomatic decât mă așteptam, cel puțin o mașină la un sfert de oră 🙂 (dacă nu e ambuteiaj, desigur).
   Noul 102 va fi mai puțin frecvent decât vechiul 202 din sud sau nu? http://ratb.ro/pdf_statii/102/102_0.pdf

   • Acele orare sunt teoretice, în practică mai mult ca sigur că un tur va dispărea fie pe alte trasee unde e lipsă mai mare, fie va dispărea din pix după modelul clasic cu hârtia din avizierul autobazei ,,Turul X din 202 redus permanent de la 1 noiembrie”.

    Şi pe 47 e program pentru 3 ture, dar unul din ele lipseşte aproape zilnic, ori e ,,redus permanent”, ori se ia vagonul şi se trimite pe 8 sau 35 (mai rar pe 44). Nu mai zic că sunt situaţii când un tur e redus şi altul e trimis pe altă linie, de rămâne linia 47 cu un singur tramvai.

 • hm

  Aia care n-au votat PSD pot să coboare din 102 la Vitan și să îl ia pe cel din spate, dacă li se pare pomană electorală.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>