despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Detalii…

scris de Ando

S-a inaugurat, zilele trecute, mall-ul Veranda din Obor. Deja deschiderea unui astfel de obiectiv-cel puţin în Bucureşti- nu mai constituie eveniment deosebit, aşa că trecem peste.

v1 v2

Ca de obicei, este însă remarcabilă lentoarea cu care se mişcă autorităţile (ale sectorului 2, ale primăriei generale sau împreună, că nici nu mai ştiu cine şi de care străzi se ocupă…)

Deci: pentru a fluidiza traficul, în zona mall-ului, pe partea de vizavi, s-a început lărgirea străzii Ziduri Moşi. Practic, aici se va adăuga carosabilului o bandă şi ceva. Este o treabă bună pentru circulaţie, rămânând totodată, în acea parte a pieţei, un spaţiu suficient şi pentru trotuar.

Toate bune şi frumoase! Mall-ul a fost deschis, dar lucrarea de care vorbeam avansează cu viteza ameţitoare… a melcului. Aşa se face, de exemplu, că nici semafoarele, absolut necesare la trecerea de pietoni spre şi dinspre mall, nu funcţionează încă!

l1 l2

Cât de greu era oare să fie gata toată această “măreaţă” lucrare, cel puţin odată cu deschiderea mall-ului,  dacă nu mai înainte, că doar n-a răsărit Veranda peste noapte ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>