despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din zbor: cele mai tari scurtături

Poate ştiţi – multe din articolele de pe Simply Bucharest se publică şi pe Bucureştii vechi şi noi. Libertatea de azi preia de acolo o mare parte din articolul de săptămîna trecută Treceri, ganguri, scurtături şi publică Am găsit cele mai tari scurtături!

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă aflaţi în buricul Bucureştiului şi, ca să ajungeţi de pe o străduţă pe alta, să fiţi nevoiţi să ocoliţi până nu mai puteţi?! Ei, bine, puteţi să scăpaţi de acest chin dacă o luaţi pe scurtătură. Adică, prin gangurile care leagă un bulevard de altul. Vă vine să credeţi sau nu, în Capitală sunt multe astfel de rute care vă scutesc de un ocol de zeci de metri. Iată care sunt cele mai tari scurtături, conform site-ului www.bucurestiivechisinoi.ro.

Cei de la Libertatea au fotografiat şi intrările în ganguri; eu m-am mulţumit să public doar harta acestora.

10 comments to Din zbor: cele mai tari scurtături

 • macar au precizat sursa 🙂 cu toate ca puteau sa dea un link de aici

 • Harvey

  Vezi, dacă erai şi tu celebru, băgau un titlu de genul “Unde te grăbeai, HM?”, sau “Uite pe unde-o ia HM ca să ajungă la cea mai dulce prăjitură”.

 • hm

  sau… HM, ăsta e gangul unde-ai făcut tu treaba mică astă-iarnă?

 • Mda, “reporterul” Libertatea nu e creativ deloc, nu a adus nimic in plus articolului. Deh, daca nu e cu pitzipoance, mai greu sa fie creativ.

  Prefer originalul 😀

 • hm

  …. SIMONA SENSUAL VĂ PREZINTĂ CELE MAI TARI GANGURI! – dar cine sînt eu ca să mă pricep la presă?

 • Aţi trimis copiii la culcare?

  O variantă ar putea fi:
  … simona sensual vă prezintă cele mai tari gang-bang-uri!

 • hm

  … şi noi care ne-apucasem de cultură, istorie, arhitectură, civilizaţie… trebui’ să retarghetăm, fratee!

 • Liviu dragnea

  O scurtatura interesanta in Berceni dinspre Centura, Popesti Leordeni catre B-dul Metalurgiei si/sau Sos Turnu Magurele

  Daca vii dinspre linia de centura pe Sos Berceni in directia IMGB- Aparatorii Patriei, exact in dreptul Serciceu-lui Dacia Nesty faci stanga si apoi imediat dreapta in spatele serviceului si iesi in Strada INVATATORULUI. In capatul ei dai in Drumul Jilavei, stanga te scoate la metrou la Aparatori sau pe Turnu Magurele, dreapta te scoate in B-dul Metalurgiei, inspre Metro Berceni, Cimitirul Zavorancai etc. Scurtezi daca vrei sa ajungi in Brancoveanu, Drumul Gazarului, Pieptanari, Prelungirea Ferentari sau, mai departe spre Rahova, Sebastian, Drumul Taberei, Militari etc.

 • Tiberiu Costache

  Foarte buna scurtatura prin Str Invatatorului postata de Liviu. Chiar ajuta, se sta mult uneori la intersectia de la Aparatorii Patriei si se face greu dreapta. Bravo

 • hm

  şi eu mă mai joc prin părţile alea, pe Aurel Perşu, pe Drumul Binelui, pe Gilăului…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>