despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

recomandăm

Îmi pare bine că Andrei Bîrsan publică, cîte-un pic, imagini din arhiva lui personală. Are de unde: a fotografiat mult – foarte mult! – începînd cu anii ’80.

Găsim comori și-aici și se cuvine să răspîndim vestea cît mai tare. Vedem și aerul Bucureștiului de la-nceput de ani ’90. Vedem multe: poate-n fiecare clișeu e o poveste.

3 comments to recomandăm

  • cata

    Iar in afara faptului ca a fotografiat mult in anii 80 si pune la dispozitia publicului acele fotografii , eu cred ca mai conteaza , destul de mult, alte doua aspecte : in afara faptului ca sunt bine facute , cel putin tehnic (expunere si toate celelalte) , sunt postate la o rezolutie foarte buna si mai ales , nu au printate pe ele nume sau coduri sau mai stiu eu ce . Nu , sunt lasate curate , clare , pentru a te bucura de toate amanuntele pe care le contin sau care poate te intereseaza. Pentru toate aceste lucruri merita multumiri , cel putin ale mele . Si fiind cam de o varsta , apreciez si mai mult ceea ce a facut atunci, pentru ca stiu din proprie experienta ce preocupari aveau adolescentii si tinerii de 18-19 ani in acele vremuri.

  • dragos b

    Un gentleman care a făcut cu timpul şi banii lui ce n-au făcut statul şi profesioniştii vremii. Mulţumiri! Jos pălăria!

  • hm

    Da – jos pălăria! Și pentru felu-n care a construit o frumoasă comunitate.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>