despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„facilităm accesul”

… una din cele mai mari mizerii din București rămîne accesibiltatea cetățenilor la serviciile publice. Știți; permisele, pașapoartele și înmatriculările sînt taman la dracu-n Pipera. Aflu azi că Casa de Asigurări de Sănătate București se mută.

Avea sediul lîngă Parcul Circului, în dos. Te-ai aștepta să se mute altundeva, mai bine, mai central, mai accesibil.

Ei bine, nu

Noua clădire a CASMB se află pe Șos București-Ploiești nr. 7, sector 1, din cartierul Băneasa (stația RATB Pod Băneasa), iar spațiile amenajate pentru a acorda servicii asiguraților se vor afla la parter, etajele 1 și 2. Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB, asigurații pot folosi mijloacele de transport în comun ale RATB: 131, 205, 261, 304, 335, 783, 449. “Prin această relocare, dorim să facilităm accesul asiguraților la servicii și să scurtăm timpul de soluționare a solicitărilor acestora. Majoritatea asiguraților care apelează la serviciile CASMB suferă de diverse afecțiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spații de asteptare decente”, a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB.

CASMB s-a mutat din Tei în Băneasa!

„Facilitarea accesului” e o glumă, desigur! Sediul este în BĂNEASA!

La CASMB vin oameni cu necazuri, cu greutăți – ei trebuie să meargă… în BĂNEASA!!!

Și știți cum ajung ei la CASMB, după ce se scoboară din mijloacele de transport în comun? Traversînd șoseaua București-Ploiești pe sub Podul Băneasa. Poate asta nici nu-i important; cel puțin vor traversa-n siguranță. Dar să pui oamenii din tot Bucureștiul să vină în Băneasa mi se pare o umilire și o bătaie de joc uriașă.

6 comments to „facilităm accesul”

  • Nu e una din clădirile confiscate de la Felix?

  • hm

    Nu… Alți smecheri.

  • Filip

    Presupun că s-au mutat șefii la viluță în nord și nu mai vor să facă naveta până în centru cu prostimea.

  • florin

    Am avut ocazia sa merg de mai multe ori la noul sediu.Spre norocul meu nu prea am prins aglomeratie,asta probabil si datorita pozitiei pe harta Bucurestiului.Chestia asta cu concentrarea s-a facut in idea reducerii birocratiei cica.Inainte de Baneasa,CASB era pe strada Ghe. Titeica pe undeva prin zona bulevardului Barbu Vacarescu.Acolo era nenorocire!

  • hm

    tu ajungi ușor în Băneasa 😉

    E foarte posibil ca spațiul în sine să fie mult, mult mai bun – dar sediul e departe pentru o mare parte a cetățenilor. Și cîți NU ȘTIU de mutare asta. Să vezi drumuri aiurea…. of!

  • George

    Pai cum, nu e statie RATB si pe partea cealalta? In curand se deschid statiile de metrou Laminorului si Strand Straulesti, dupa care ne urcam in 205 care ne lasa fix vizavi de Restaurantul Voievodal, fara a fi nevoie de traversarea bulevardului. Pentru cine vrea sa se bucure de o plimbare mai lunga, exista si 304 care ocoleste pe Centura. Cum spunea Melescanu…nu poti vota la Paris, mergi la Nancy, e un oras superb. Nu vreti traversare? Mergeti cu 205/304, trec prin cartiere minunate.

    “Acest text s-a dorit a fi un pamflet”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>