despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cum se păstrează mustul

acum bem must şi ne veselim, dar cum ar fi ca de Crăciun s-avem o sticlă de must la masă? S-ar putea?

S-ar putea: dacă fierbi mustul, îl laşi la răcit şi-l pui în congelator. Poţi să uiţi de el cît vrei:  pîn-la Crăciun, pîn-la Bobotează, pîn-la Paşti sau pîn-oricînd ţi se face poftă şi-ţi aduci aminte de el.

Sînt mai multe reţete, oricum – unii zic că trebuie să pui aspirină, alţii zic că trebuie să pui mustul jumate fiert-jumate nefiert, alţii ţin morţiş că trebuie să sterilizezi sticlele…

Bine, cred că mai ţine-un pic şi de must, ca să zic aşa.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>