despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Dozator de lapte la Kaufland Sebastian

Aţi auzit de Ferma de Lapte din Pantelimon şi de dozatorul lor de unde-ţi poţi lua singur lapte proaspăt. Eu n-am ajuns pîn-acum pe la ei, aşa că-i cred pe cuvînt pe cei care le laudă laptele. Ferma de lapte vinde acum şi în alte patru locuri din Bucureşti (dar au închis punctul de distribuţie de pe Bibescu Vodă, unde cînd ajungeai ba nu mai era lapte, ba se terminaseră sticlele – genul de porcărioare care duc la faliment pe oricine) şi sînt sigur că dozatoarele de lapte ale altor producători se găsesc deja în mult mai multe locuri decît vă puteţi închipui.

Dozatoarele de lapte sînt o idee bună – şi orice idee bună merită lăudată. Azi o să laud pe cei care au adus dozatoarele de lapte la magazinele Kaufland. La Obor este dozator de ceva vreme, la Barbu Văcărescu se instalează în curînd, iar la Sebastian funcţionează de ieri.

Dozatorul este în parcare, în faţa magazinului. Laptele vine de la Ferma de vaci din Crevedia Mică, iar patronul fermei a explicat toată ziua cumpărătorilor şi celor care căscau gura cum se apasă pe butoanele dozatorului. Laptele costă 30 de mii vechi litrul; sticla goală cinci mii.

Pînă să vă pot spune mai multe despre Ferma din Crevedia Mică, am dat peste un material de-acum cîţiva ani, de pe vremea cînd patronul – Dan Jolobceastai – tocmai pornea afacerea.

Îi doresc succes de-acum înainte.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to Dozator de lapte la Kaufland Sebastian

  • M-am bucurat cand am aflat ca exista acest dozator, era si aproape de mine. Am luat de mai multe ori de la ei, dar am avut si doua episoade nefericite. O data s-a stricat laptele cand l-am fiert si il cumparasem chiar in ziua aceea. A doua oara nu mi-a dat lapte, dar mi-a luat banii.. Sper sa nu se repete prea des, ca mi-ar fi greu sa renunt la el, laptele 🙂

  • cristi

    si eu am luat de 2 ori si odata mi s-a stricat
    am de gand sa fac reclamatie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>