despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 148 – Str. Tache Ionescu 25

… la doi pași de Romană, lîngă A.C.R. Fostă reședință și asta a neamului Woroniecki. Mai apoi, Institutul de (etnografie și) folclor.

Strada s-a numit Atena, înainte de Război și Nikos Beloiannis, după.

mai multe despre Case căzute

2 comments to Case căzute 148 – Str. Tache Ionescu 25

  • cata

    Tare pacat de cladire. Chiar uitasem de ea ,nu am mai fost prin zona de zeci de ani pot spune dar treceam des pe acolo in copilarie , pe la sfarsitul anilor 60 , cand ma ducea tata la Casata sa ma trateze cu un cataif cu frisca si o citronada iar apoi se trata si el cu un coniac la Gradinita vecina dupa care luam autobuzul 40 de aici de la capat ,din Cosmonautilor pana la celalalt capat , de la Barajul Dunarii.
    Probabil ca a fost retrocedata catre niste jeguri din astea aparute din neant.Nu ma pricep la clasificarile cladirilor istorice dar asa ceva ar trebui rascumparat de Primaria Generala , de Duamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea Pandele , in loc sa puna sute de ghivece cu copaci , in valoare de sute de mii de euro , de-a lungul gardului parcului Cismigiu (ma obsedeaza pozele din articolul tau HM).I s-ar gasi o utilitate social-cultural-artististica de interes general pentru bucuresteni,sunt sigur de asta.
    Pacat de cladire inca o data.

  • hm

    eventual, găsim niște pomi și mai mari și-o mascăm și pe asta!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>