despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

poftiiiim?

RATB va lansa, la 1 august, nouă rute către mănăstiri şi obiective turistice din apropierea Bucureştiului, inclusiv către Parcul Natural Comana, una dintre cele mai mari zone umede din România, a declarat, marţi, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

În acest sens, ministerul a încheiat marţi un protocol cu RATB. Cursele vor fi operate în zilele de sâmbătă şi duminică şi sărbători legale. Preţul unui bilet va fi de 15 lei. [Mediafax]

Mie-mi pare bine că Ministrul Turismului îşi promovează zonele umede, dar…

… nu la asta mă aşteptam din partea cuiva care-şi închipuie că o să fie vreodată primar în Bucureşti.

Atîta vreme cît RATB a retras toate autobuzele de pe cursele preorăşeneşti, lăsînd Ilfovul la placul samsarilor de maxi-taxiuri, mă aşteptam să văd o preocupare pentru reluarea transportului public, nu pentru plimbări la Schitul Balamuci.

Dar nu! Iată-l şi pe directorul RATB, care zice:

Am făcut un prim pas pentru dezvoltarea transportului public urban…

Da, l-am făcut.

3 comments to poftiiiim?

 • grettel

  turism fara infrastructura de transport nu se poate,insa (momentan) sunt de parere ca mai degraba cei de la Transporturi ar lua in considerare asigurarea mijloacelor de transport pe timpul noptii in cadrul BUCURESTIULUI,apoi sa astupe gropile…si dupa aia sa infiinteze noi linii spre Conacul Gigurtu……ca doar suntem o capitala europeana..nu?!?!

 • hm

  transport de noapte, atîta vreme cît firmele de taxi o să aibă un cuvînt de spus?
  neeah!

 • Freesys

  Sunt curios ce tip de tanc (sau transportor) va folosi RATB-ul pe ruta in cauza. Comana este o zi pierduta din weekend.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>